Hogyan deríthetem ki, hogy a vonásaim alapján milyen származású vagyok?
Háát,igazából külsőről nagyon nehéz ezt megmondani.
Ez csak olyankor működik,amikor egyértelmű dolgokról van szó,pl egy ázsiait,indiait,könnyű felismerni,de pl Európán belül annyira keveredünk,hogy gyakorlatilag lehetetlen megmondani.
Pl ugye a svédek szőke,kék szemű,fehér bőrűek,én dettó így nézek ki,mégis tuti,hogy semmi közöm a svédekhez...
HA ennyire érdekel,akkor inkább kezd el a családfádat kutatni..
Ez tényleg nehéz ügy, ha nincsenek úgy jellegzetes vonásaid. Esetleg írsz az arcodról? Bár én is csak alapvetően vagyok otthon az antropológiában, de a magam esetén is foglalkoztam ezzel.
Nekem a származásom apai ág felől izgalmas, mert a családban iszonyatosan kiütnek a kun vonások. Széles, kerek arcom van, kissé vágott, mélyen ülő szemmel, kicsi, vékony a szám. Olyan tipikus alföldi kun fej :D Viszont a nevünk szlovák kapcsolatot is feltételezhet, mert szlovákul elszármazott magyart jelent, de ha komolyan érdekelne, szerintem fizetnék is érte családfakutatást.
Esetleg neked is érdemes lenne megérdeklődnöd, hogy ilyen dolgokkal foglalkoznak-e.
ha van rá pénzed akkor nem nagy ügy kideríteni.
gugliba-genetikai származás vizsgálat,dns-családfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!