Észrevennéd az ilyen szitut?
2-es, mert elmondja, amikor nincs ott a csaj…
1-es, tudom, én se kedvelem, viszont így nem szólhatok bele, hogy nem az én társaságom, mármint pár havonta találkozom velük, ha nagyon unatkozom, de csak a tesóm miatt
Negyedik vagyok. Őszinte leszek. Ne foglalkozz vele, hogy tesódra ezután esetleg megharagudnak a többiek, mert mégis milyen barátok az ilyenek? Ugyanez a tesóddal is megtörténhetne, hogy őt beszéli ki valaki ocsmány módon a háta mögött és akkor is csendbe lennének vagy akár ők maguk tennék ugyanezt. A tesódnak is jobb lenne az ilyenektől távol maradni. Hidd el, találhat még más barátokat, sokkal normálisabbakat is.
Meg egyébként képzeld magad a kibeszélt lány helyébe. Te hogy éreznéd magad ha többen tudnák, hogy egy személy folyton csak azért hív el, hogy gúnyoljon meg kibeszél és mások efölött szemet hunynak? Nem tud róla, de nem bántja a lelkiismereted ha nem teszel semmit? Abba gondolja bele, hogy kerülhetsz még te is ilyen helyzetbe. Bánj úgy másokkal ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak.
Ha a tesód szerint ez az egész rendben van, akkor a tesód nem egészen komplett, de szerintem nem a tesód a fontos ebben a sztoriban hanem a kibeszélt, kigúnyolt lány.
Mennyi bunkóság meg gonoszság van a világban, sok fiatal életét tönkreteszik a gúnyolódással. Legalább ahol tehetsz ellene és segíthetsz, ott tedd meg!
Oké, igazad van ebben.
A kérdést meg azért tettem fel, mert a helyzetébe próbáltam képzelni magam és nem gondolnám, hogy ettől hülye vagyok, mert nem látom a mögöttes rosszindulatot.
De valóban, szólnom kell neki
Ja, nem miattad írtam, nem ez jött át! A kérdésnél leírtam, hogy emiatt jókat nevet a lányon, hogy milyen hülye, hogy nem veszi észre kiről van szó. Na én itt akadtam ki erre a rosszindulatú csajra…
De köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!