Elsőre észrevennétek, hogy nem magyar a srác?
Ő amerikai, aki magától megtanult magyarul. Mondjuk anyai ágon van némi köze a magyarhoz, de 23 éves volt már, amikor úgy döntött, megtanul magyarul. Egyébként az egykori amerikai elnök, Abraham Lincoln leszármazottja.
A srácnak nyilván az anyja magyar, aki csak magyarul beszélt vele, mert ennyire akcentus nélkül és tipikus magyar szófordulatokkal, fogalmazással, 3 év alatt nem lehet megtanulni.
A külseje meg nem mond semmit, van ilyen fazon a világon mindenütt.
2-es vagyok
Ja és olvastam a leírásodat, csak nem hiszem el.
Nem neked nem hiszek, hanem ennek a valamilyen "Andrásnak"
Most már félév?
Eddig 3 év volt és ÍGY, azaz ebben a stílusban - HADARVA(!!!), szlenget-hasonlatokat helyesen használva, akcentus nélkül - annyi idő alatt sem lehet megtanulni.
Engem speciel nem különösebben érdekel, de még életszerűtlen is, ha az anyja részben-egészben magyar.
Bemondtad a frankót. :D Hihetetlen ez a negatív hozzáállás, amit egyesek produkálnak még egy ilyen témánál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!