Szerintetek egy ember meg tudja ítélni reálisan mennyire szép, vagy hogy néz ki valójában?
Vagy befolyásolnak minket a nap mint nap tükörben észrevett apró hibák, vagy a saját komplexusaink, tapasztalataink?
Honnan tudhatom hogy én objektíve szép vagyok-e?
Érdekes kérdés. Én igazából soha nem tartottam magam szépnek, viszonyt csúnyának sem. Mindig olyan átlagosnak gondoltam magam, de inkább a csúnyábbank/kevésbé csinosnak éreztem/érzem magam (páromnak erről teljesen más a véleménye :-D).
Mostanában viszont kezembe akadt pár régi fotó, és a fiatalkori énemet elég jónak látom így utólag. Nyilván a mostanihoz hasonlítva tényleg fényévekkel jobban néztem ki 16-25, mint most 54 évesen.
De másokkal is így vagyok. Emlékszem, mikor a páromat először megláttam, egyáltalán nem gondoltam jóképűnek. Róla is előkerült egy régi fotó még katonakorából, és lehidaltam, hogy milyen jó pasi volt (és persze most is imádom a 60 évével és pocakjával együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!