Mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Sziasztok! Van egy lány, aki eléggé megfogott vagy érdekesnek tűnik. Nagyon kedves, segítőkész lány, néha már túlságosan is. Jószívűnek tűnik, ugyanis a múltkor amikor mellette ültem, látta, hogy nem megy a dolgozat szó nélkül megmutatta ő mit írt és lemásolhattam, így kaptam én is ötöst. Szerencsére nem vette észre a tanár. Ez a lány szó szerint mindig mosolyog, de nem az a megjátszott mosoly, hanem őszintén. Emellett szép lány egyébként, hosszú haja van, amibe mindig beleköt 2 lila szalagot oldalra. Alacsony, szépen öltözködik. A tanárok is szeretik. Ahogy elnéztem senkinek sincs vele baja, nem az a társaság központja, de vannak barátai. Lényegében ennyit tudok róla mondani. Nekem az ennyire fura, hogy hogy tud valaki mindig mosolyog, és olyan jószívű lenni, hogy ennyit segít másoknak. Más nem, hogy nem mutatta volna meg a lapját, még el is takarta volna, ő meg...
Az érdekelne mit gondoltok valakiről aki mindig ilyen?
Igen, igazad van. Így senki nem mondatja meg, hogy ez most tényleg igaz, vagy csak kitaláció. Bármelyik lehet.
Most annyira nem értem, miért kellett volna leírom a lány keresztnevét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!