Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem zavar amikor 25...

Csak engem zavar amikor 25 éves nők lánynak mondják magukat?

Figyelt kérdés

Bár igaz már láttam interneten rosszabbat amikor is "30+ lány vagyok"

Másik nemnél is nevetséges hogy "35 éves/fiú". Úgy érti hogy férfi?

2021. aug. 25. 07:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
nagymamámnak meg mindenki "gyerek", aki egy tízessel fiatalabb nála
2021. aug. 25. 10:30
 22/31 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is béna, én épphogy csak 24 évesen már feleség vagyok, és az első gyerekünkkel várandós.

Eszembe nem jutna valami tini módjára lánynak hívni magam, de mondjuk nem is jövök ki a korosztályommal, egyáltalán semmi közös téma nincs. A férjem is idősebb nálam 11évvel.

2021. aug. 25. 11:18
 23/31 A kérdező kommentje:

21-es

Az más hogy nagyid vagy anyukád lányának hív, de amikor egy 24-25 éves nő azt mondja hogy lány nekem azért nagyon furcsa.

Mert már egy ideje dolgozik mégha egyetemet is végzett már kint van a munkaerőpiacon stb jó eséllyel saját lábán áll stb. Erre meg lánynak nevezi magát nekem furcsa nagyon. Nőnek kellene már lennie.

A férfi megfelelőjét szoktam itt látni amikor még 40+ is azt írja hogy ő egy srác fiú azon konkrétan nevető görcsöt kapok nevetséges

2021. aug. 25. 11:21
 24/31 anonim ***** válasza:
99%

benne van a kulturális örökségünk is, nőként hagyományosan ugyanis vagy "lány" lehetsz, vagy "asszony", más opció nincs. 24-25 éves nők a mai világban többségükben még hajadonok, szóval eszerint a felosztás szerint lányok.

másrészt meg egyszerűen fiatalos kifejezés. és hangsúlyozom: kifejezés. ugyanis nem attól lesz valaki felnőtt, hogy nőként/férfiként mutatkozik be. és nagyrészt helyzettől függ. bizonyos helyzetekben a "srác/lány" valóban komolytalan, más helyzetben viszont a "férfi/nő" túl komolykodó és merev.

2021. aug. 25. 11:57
 25/31 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk engem az, hogy más minek nevezi magát az mindegy. De ha rám mondják, hogy "lány" és nem "nő" akkor én arra nagyon kiakadok.
2021. aug. 25. 16:09
 26/31 anonim ***** válasza:
72%
Csak téged, én majdnem 36 vagyok lányként hivatkozom magamra - főleg, mert hajadon vagyok -, és mások is azt mondják rám, hogy lány. Akkor miről beszélünk? Egyedül egy cigányasszony mondta rám egyszer a piacon, amikor 15 voltam, hogy "főnőtt asszon".
2021. szept. 3. 10:33
 27/31 anonim ***** válasza:
35%
Egyetértek a kérdezővel. Mellesleg minek ez a klikkesedés ellene? Nehogy azt mondjátok már, hogy az normális hogy egy 85 éves nőt is lánynak mondanak/lányként hivatkozik magára... -.-
2021. nov. 27. 07:53
 28/31 anonim ***** válasza:

27-ed!

25 évesről volt szó, esetleg 30 körüliről.

2021. nov. 27. 09:03
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nehogy azt mondjátok már, hogy az normális hogy egy 85 éves nőt is lánynak mondanak/lányként hivatkozik magára... -."

csak szólok, sok helyzetben nőnek nevezni is legalább ilyen furcsa (hiába, hogy nemét tekintve az)

a 85 éves, az a legtöbb esetben néni, ez az igazság

2021. nov. 27. 11:53
 30/31 anonim ***** válasza:
27-es vagyok. Na mi van? Mi ez a teljes lepontozás? Fáj az igazság?
2021. nov. 27. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!