Csak engem zavar amikor 25 éves nők lánynak mondják magukat?
Bár igaz már láttam interneten rosszabbat amikor is "30+ lány vagyok"
Másik nemnél is nevetséges hogy "35 éves/fiú". Úgy érti hogy férfi?
Én úgy gondolom, hogy ha ő lánynak érzi magát, akkor az a helyes, ha ezt így is mondja.
Legalább rögtön tisztában leszel ezzel.
16-os
Ez igaz mondjuk
Hát... ismerek egy 27 éves nőt (lányt), akit bőven lehetne még lánynak hívni, mert cuki, aranyos.
Önfenntartó, egyetemet végzett, érett nő, de mégis, amikor az ember találkozik, beszél vele, baromira nem ez jut az eszébe.
Minden percét élvezi az ember a vele együtt töltött időnek, még ha csak barátként is.
F
"cuki, aranyos"
te valamit félreértettél.
Vagy szerinted lány=aranyos, nő=szigorú?
Nem.
Lány az, aki lélekben még gyerekes, nem önálló, nem határozott.
Szerint addig illik, ami rendben is van, de kit érdekel, hogy te mit gondolsz? Most őszintén, te az alapján gondolnál magadról bármit, hogy mit mond neked egy idegen?
Pont huszonöt éves vagyok, és lassacskán inkább nőnek érzem magam, hiszen az elmúlt pár évben eléggé kiléptem a nagybetűs életbe (kezdetnek, hogy két éve egyedül költöztem ki külföldre) és elértem már elég fontos dolgokat, ugyanakkor például az idősebb (harminc felettiektől kezdve) ismerőseim szinte mindig lányként hivatkoznak rám, hiszen hozzájuk képest az vagyok és nekem ezzel nincs is problémám.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!