Lehet valaki nárcisztikus személyiség, ha nem párosul hozzá önzőség?
Ez egy annyira összetett téma szerintem hogy nárcisztikus egyáltalán,szerintem a mai tudomány erre nem igazán tud értelmes választ adni.
A legtöbb emberre simán rá lehetne aggasztani ezt a nevet.
Viszont nekem a volt csajom tuti az volt,és ennek ellenére nagyon adakozó,jó lelkűnek tűnt. De aztán hirtelen mindig megváltozott,nem értékelt semmit,mindennel csak a baja volt,hálátlan lett,hibáztatott ilyesmi..
De ilyen lehet egy nem nárcisztikus ember is.
Persze.
De csak akkor mutatja, hogy önzetlen, ha eléggé megéri a fáradságot hogy elérjen vele valamit.
Erről van egy komplett könyv is, megkeresem a címét ha érdekel.
De attól hogy jót cselekszik, az egyáltalán nem önzetlensegbol teszi hanem érdekből. Ez a lényeg, erről beszélünk..
Amúgy kérdező a könyv címe:
Bereczkei Tamás- A megtévesztés pszichológiája
Azt hiszem ebben volt, de volt egy másik könyv is, de annak sehogy se jut eszembe a címe. Ezeket már évekkel ezelőtt olvastam még könyvtárban.
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom igazán tudom hova tenni, egy rokonomról van szó, szóval már elég régóta ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!