Ha soha nincs kedvem menni sehova akkor az ellen mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Ha csak itthon szeretek lenni és nem szeretek kimenni. Hátha valaki tudja a megoldást. Ma is megyek autó vezetésre de már szorongok be is kell buszozni a városba és nagyon nem szeretek buszozni se. Nincs kedvem azt várom már legyen végre jogsim. Mert egyébként munkám sincs aztán azt remélem ettől jobb lesz könnyebben el tudok járni vagy valami. Félretett pénzemből csinálom, másnak hogy sikerült le küzdeni hogy akarjon menni helyekre? Ha arra gondolok hogy majd sok ember közé bejárok megint dolgozni már attól is rosszul vagyok. Talán ha jól menne a vezetés talán azzal lehetne munkám hogy legalább ne 100 ember közé legyek bezárva. Ebben reménykedem. Meg jobb lenne nem kéne buszra szállni meg ilyenek.2021. aug. 21. 11:03
2/4 anonim válasza:
Hát, ha szorongsz a gondolattól, hogy emberek közé menj, akkor én terápiára mennék, mert ugyan kevés az info de pánikbeteg is lehetsz. Ez idővel rosszabb is lehet ha hagyod, főleg ha majd belekényszerülsz, hogy el kell járni otthonról (pl.munka).
3/4 anonim válasza:
Szorongsz. Gyakorlas hianyzik, a rutin. Ha minden nap futkosnal kisebb feladatokkal, bevasarlassal,az jot tenne. Konkret panikbetegsegnel mar orvos, gyogyszer, terapia. ( Utobbira penzert sem tudtam 15 evnel tobbet elcseszni, de a gyogyszer attores volt.)
4/4 anonim válasza:
Ha valaki nem szeret valamit, akkor nem fogja jobban szeretni, ha sokat csinálja. Én napi szintem ingáztam a suliba busszal 4 évig (+meg 1001 hülyeségért is be kellett menni), de attól még utálom, ha el kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!