Csak engem irritál módfelett az önsajnáltatás?
Figyelt kérdés
Ez az egyetlen olyan emberi tulajdonság, ami konkrétan irritál. Más is érzi így?2021. aug. 20. 17:18
1/12 anonim válasza:
Én nem érzem így. Vannak más dolgok, amik jobban irritálnak. (Nagyképűség, képmutatás, stb)
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem az önsajnáltatás is valahol nagyképűség: sajnálom magam és sajnáljatok mert velem ez és ez történt. Valahol egostának is tartom az önsajnáltató embereket.
2021. aug. 20. 17:26
3/12 anonim válasza:
A panaszkodás is önsajnáltatásnak számít nálad, vagy ha van is oka, hogy miért sajnálhatják, és ezt ő mondja el magáról, hogy neki milyen rossz?
4/12 anonim válasza:
csak akkor irritál, ha olyan sajnáltatja magát akinek amúgy jó élete van, de ezt nem veszi észre vagy ha ezzel másokat próbál lehúzni, mert neki nem sikerült valami.
5/12 A kérdező kommentje:
3-as a panaszkodás nekem csak akkor önsajnáltatás, ha az illető vagy nem keresi a megoldást, vagy még 2 nap mulva is panaszkodik.
2021. aug. 20. 18:01
6/12 anonim válasza:
Nekem a tesóm ilyen, őt mindenki sajnálja, érezzen együtt vele, de mások irányába semennyi empátiát sem mutat.... Há' az a te bajod címszóval.🤦♂️
7/12 A kérdező kommentje:
6-os igen. Ezért irtam hogy az önsajnáltatást egoizmusnak is tartom.
2021. aug. 20. 18:07
8/12 anonim válasza:
Barátnőm kilopta a pénzt a zsebemből. Mindent velem fizetettett ki. Majd lebuktattam, hogy mégsem szegény.
Azóta mást manipulál és másokat hulyít az önsajnálattal
9/12 anonim válasza:
Az önsajnáltató emberek sokszor nem is akarják, hogy jobb legyen nekik, csak panaszkodni akarnak, és önző módon azt akarják erőltetni, hogy nekik rosszabb, mint másnak.
10/12 anonim válasza:
Az önsajnáltató be van szűkülve a saját világába, egy megoldási módot ismer csak, többnyire ezért viselkedik így.
Nm értek egyet viszont a "ha rossz a másiknak, az az ő dóóóóga, úgy kell neki" szemlélettel sem, bár ezt nyomatja 1000-el kb. 11. éve Viktor Vikátorovics Traktorovics és haverjai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!