Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kapni a netes...

Mit lehet kapni a netes önsajnáltatástól?

Figyelt kérdés

Előre kérem, hogy ne ítélkezzünk, csak fejtsük meg. Szóval mikor valaki kiírja, hogy szörnyű sorsa van, és pontosan lehet tudni, hogy hazudik, mondok egy példát “soha semmit nem kapok anyámtól” és ezt egy iPhone X-ről irja, amit karácsonyra kapott... és aki ezt nem tudja, az nyilván nekiáll az illető szüleit mindenféle állagú ürüléknek lehordani, míg őt szentnek, aki mennyi bántást elvisel.

Na, az ilyen mire jó? Hiszen tudja magáról, hogy hazudik, hogy jó élete van, minek kell kiprovokálnia a sajnálatot, ami nem neki szól, hanem a kitalált szenvedéseinek?

2018. ápr. 21. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Jo dolgában nem biztos, hogy tudja.
2018. ápr. 21. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Attól, hogy drága dolgokra is telik a szüleinek és meg is veszik nekik, közel sem biztos, hogy olyan felhőtlen a családi légkör.
2018. ápr. 21. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:

“Attól, hogy drága dolgokra is telik a szüleinek és meg is veszik nekik, közel sem biztos, hogy olyan felhőtlen a családi légkör.“

Írtam, hogy ez egy példa volt. De akkor írok másik példát.

“Féllábú vagyok és senki nem segîtett lemenni a lépcsőn, pedig 10 embert is megkértem” és közben mindkét lába egészséges.

2018. ápr. 21. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek figyelemre vágynak és nincs semmi személyes tragédiájuk, ezért generálnak maguknak egyet.

Az elmúlt időszakban belefutottam 2 ilyen emberbe. Mindkettőt kizártam az életemből, mert felesleges időpazarlás velük beszélgetni.

2018. ápr. 21. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Értettem, hogy példa. Én meg ezzel a példával válaszoltam.

Szóval: aki szükségét érzi, hogy mindenféle hülyeségről hazudjon, annak van valami geb_sz az életében, mert ha olyan k_va jó lenne, akkor nem könyörögne mások figyelméért.

2018. ápr. 22. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Lépj be valami tumblr csoportba, kezdj el beszélgetni pár tinivel (de akár huszonévessel is). Látni fogod, hogy a legtökéletesebb életből is kihoznak valami világfájdalmat. Szimplán nihilek.
2018. ápr. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!