Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik elhiszik, hogy létezik ez a vírus, és komolyan is veszik?

Figyelt kérdés

Mi miatt veszitek komolyan? Mi az érvetek? Megtapasztaltátok valamilyen kellemetlenségét?

Olyan esetleg akad, aki kezdetben tagadta, és később volt "kénytelen" komolyan venni? Mi történt vele?

2021. aug. 18. 13:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem is tudunk mindenkire hatással lenni, azért mégis fontos elmondani, amit lehet, mert vannak a bizonytalanok között, akik azért mégiscsak elég értelmesek ahhoz, hogy végül jól döntsenek.
2021. aug. 18. 21:15
 22/32 anonim ***** válasza:
78%
Ebbe már belefáradtam
2021. aug. 18. 21:34
 23/32 anonim ***** válasza:
85%
Az is érthető. :)
2021. aug. 18. 22:11
 24/32 anonim ***** válasza:
45%

"Aki retteg tőle, az maszkot hord, fertőtlenít, stb., aki meg nem, az nem. Ezek alapján "válogat" a vírus."

Nem.

A vírus NEM VÁLOGAT.

Nyilván csökkented a lehetőséget arra, hogy elkapd.

De ettől még NEM VÁLOGAT.

Le lehet engem nullára pontozni, attól még értelmetlen úgy beállítani az egészet mintha eddig csak is "vírustagadók" kapták volna el a vírust. Hiszen pont ugyanúgy elkaphatja mindenki.

Volt szerencsém olyanokhoz, akik komolyan vették, mégis elkapták. És volt szerencsém olyanokhoz, akik csak élik az életüket, mégsem kapták el.

Akkor miről beszélünk?

Pontozzatok le nyugodtan.

2021. aug. 18. 23:27
 25/32 anonim ***** válasza:
92%

24.

Ez igaz. Ettől függetlenül próbálom csökkenteni a veszélyt az óvatosságal, persze elkerülni nem tudom.

2021. aug. 19. 00:06
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem édesanyám került intenzívre, majd rokkant bele majdnem egy éve. Tőlem kapta el, én pár nap lázzal megúsztam..

Azóta anyukám meg mindig a szövetekkel küszködik, szív problémái lettek tőle (aki nem érti hogy hogy lehet hatással a szívre keressen rá, sok mellékhatása van a vírusnak ) és nehéz számomra elhinni hogy lehetnek ennyire ignoránsak az emberek. Bár mondjuk én is le**artam amíg anyukám majdnem bele nem halt.

Apám ugyanannyi idős, és bár ő tőlem nem kaphatta el, mert akkor nem voltunk kontaktban, de neki semmi baja. Mindenki máshogy reagál rá.

Remélem soha nem kell első kézből megtapasztalnotok. Anyukám mesélt pár dolgot, 1 éve milyen volt az intenzív..

Egy 4 férőhelyes szobában hatan voltak, annyian hogy meg paplan se jutott nekik. A nővéreknek nem volt annyi ideje hogy megvitassák a felkelni nem tudó öreg néniket. Sorra haltak meg az emberek. Senkinek nem kívánom .

2021. aug. 19. 02:27
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
*Megitassák az ideg néninek (bocsi, autorkorrekt)
2021. aug. 19. 02:31
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

"A vírus NEM VÁLOGAT."

Persze, hogy nem, ezért tettem idézőjelbe. De az se igaz, hogy semmi értelme a fertőtlenítésnek, maszknak, stb.

2021. aug. 19. 08:08
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
De. Van értelme. Azért mert te azt mondod, hogy nincs, attól még nem lesz úgy. Nem vagy olyan okos, mint azok akik már bebizonyították, hogy van értelme pl a maszknak. De higgy amit akarsz.
2021. aug. 19. 08:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Talan olvasd el ujra...
2021. aug. 19. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!