Vannak itt olyanok, akik elhiszik, hogy létezik ez a vírus, és komolyan is veszik?
Mi miatt veszitek komolyan? Mi az érvetek? Megtapasztaltátok valamilyen kellemetlenségét?
Olyan esetleg akad, aki kezdetben tagadta, és később volt "kénytelen" komolyan venni? Mi történt vele?
"Csak a rémhírek mennek folyton, ide is jönnek a kormány által fizetett kommentelők"
A rémhíreket pont az atv meg az index és társaik terjesztik, nem a kormány által fizetettek.
Az egyik legjobb barátom 50 alatti apja belehalt, ő maga pedig heteken át ágyhoz volt kötve a láz miatt. Egy másik fiatal barátomnak is magas láza volt egy hétig.
A nagymamám 1 hónapig kórházban volt vele, többször volt intenzíven, műtötték, kapnia kellett vért és vérplazmát is. Pont letesztelték az antitest számát egy magáncégnél miután felépült és 3000 feletti értéke van, ami teljes összhangban van a történtekkel.
Nem rettegek, szerintem helyén kezelem a vírust. Nem támogatom pl a széleskörű lezárásokat ősszel, mert innentől kezdve ez már egyéni felelősség és döntés kérdése, hogy ki oltatta be magát. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy tud veszélyes lenni a vírus.
25/F
"volt szerencsém látni a hozzád hasonlókat, akik nem vették komolyan"
Mert nyilván a vírus az alapján válogat, hogy ki retteg tőle és ki nem.
A vírus egyértelműen létezik, hiszen az amerikaiak állították elő globális tömegkísérlet céljából. Nem ez az első ilyen eset a történelemben.
Mas kérdés, hogy sajnos rengetegen, akik a kórházakban meghaltak, ők valójában nem is közvetlenül a covidba haltak bele, hanem a kórházi iszonyatos alacsony színvonalú ellátás miatt, sokan felülfertőződtek, összeszedtek rá vmi másik vírust, kiszáradtak, vagy a beléjük nyomott gyógyszerek valamelyike okozott végzetes mellékhatásokat.
Mindez persze a statisztikákba covid miatti elhalálozásként került be.
"Mert nyilván a vírus az alapján válogat, hogy ki retteg tőle és ki nem."
Aki retteg tőle, az maszkot hord, fertőtlenít, stb., aki meg nem, az nem. Ezek alapján "válogat" a vírus.
15-ös hozzászólóval értek egyet. Amúgy szerintem ha mondjuk egy egészséges embert rávágnak lélegeztetőgépre, az is meghal pár napon belül.
Ismerősöm (hatvanas férfi) covidos lett, saját felelősségre otthon maradt, nem ment kórházba, még él (tudhatott valamit).
"Engem nem érdekel, ha valaki nem veszi komolyan"
Hát pedig simán lehet, hogy az a bizonyos rokonod is olyantól kapta el, aki nem vette komolyan... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!