Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik elhiszik, hogy létezik ez a vírus, és komolyan is veszik?

Figyelt kérdés

Mi miatt veszitek komolyan? Mi az érvetek? Megtapasztaltátok valamilyen kellemetlenségét?

Olyan esetleg akad, aki kezdetben tagadta, és később volt "kénytelen" komolyan venni? Mi történt vele?

2021. aug. 18. 13:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%

"Csak a rémhírek mennek folyton, ide is jönnek a kormány által fizetett kommentelők"

A rémhíreket pont az atv meg az index és társaik terjesztik, nem a kormány által fizetettek.

2021. aug. 18. 14:29
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Az egyik legjobb barátom 50 alatti apja belehalt, ő maga pedig heteken át ágyhoz volt kötve a láz miatt. Egy másik fiatal barátomnak is magas láza volt egy hétig.

A nagymamám 1 hónapig kórházban volt vele, többször volt intenzíven, műtötték, kapnia kellett vért és vérplazmát is. Pont letesztelték az antitest számát egy magáncégnél miután felépült és 3000 feletti értéke van, ami teljes összhangban van a történtekkel.

Nem rettegek, szerintem helyén kezelem a vírust. Nem támogatom pl a széleskörű lezárásokat ősszel, mert innentől kezdve ez már egyéni felelősség és döntés kérdése, hogy ki oltatta be magát. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy tud veszélyes lenni a vírus.

25/F

2021. aug. 18. 15:40
 13/32 anonim ***** válasza:
1%

"volt szerencsém látni a hozzád hasonlókat, akik nem vették komolyan"

Mert nyilván a vírus az alapján válogat, hogy ki retteg tőle és ki nem.

2021. aug. 18. 16:17
 14/32 anonim ***** válasza:
96%
Ha csak egyetlen országban létezne, még el is tudnák velem hitetni, hogy ez csak pánikkeltés. Azonban az egész világon, politikától, vallástól, gazdasági fejlettségtől fūggetlenūl mindenhol megjelent. Sajnos több rokont, barátot, ismerőst érintett a betegség, és sokat el is veszítettem, de a kõzvetlen családom még megúszta.
2021. aug. 18. 16:38
 15/32 anonim ***** válasza:
48%

A vírus egyértelműen létezik, hiszen az amerikaiak állították elő globális tömegkísérlet céljából. Nem ez az első ilyen eset a történelemben.

Mas kérdés, hogy sajnos rengetegen, akik a kórházakban meghaltak, ők valójában nem is közvetlenül a covidba haltak bele, hanem a kórházi iszonyatos alacsony színvonalú ellátás miatt, sokan felülfertőződtek, összeszedtek rá vmi másik vírust, kiszáradtak, vagy a beléjük nyomott gyógyszerek valamelyike okozott végzetes mellékhatásokat.

Mindez persze a statisztikákba covid miatti elhalálozásként került be.

2021. aug. 18. 17:22
 16/32 anonim ***** válasza:
81%

"Mert nyilván a vírus az alapján válogat, hogy ki retteg tőle és ki nem."

Aki retteg tőle, az maszkot hord, fertőtlenít, stb., aki meg nem, az nem. Ezek alapján "válogat" a vírus.

2021. aug. 18. 17:30
 17/32 anonim ***** válasza:
47%

15-ös hozzászólóval értek egyet. Amúgy szerintem ha mondjuk egy egészséges embert rávágnak lélegeztetőgépre, az is meghal pár napon belül.

Ismerősöm (hatvanas férfi) covidos lett, saját felelősségre otthon maradt, nem ment kórházba, még él (tudhatott valamit).

2021. aug. 18. 17:39
 18/32 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos nekünk az egyik rokonunk lélegeztető gépre került. Meghalt. 43 éves volt. Engem nem érdekel, ha valaki nem veszi komolyan, de elég szomorúnak tartom, ha ezek a valakik lehülyézik azokat, akik viszont komolyan veszik a vírust.
2021. aug. 18. 17:43
 19/32 anonim ***** válasza:
93%

"Engem nem érdekel, ha valaki nem veszi komolyan"

Hát pedig simán lehet, hogy az a bizonyos rokonod is olyantól kapta el, aki nem vette komolyan... :(

2021. aug. 18. 19:00
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, ezt sosem tudjuk meg. De akkor se nagyon tudok mit kezdeni azokkal az emberekkel, akik annyira buták, hogy elbagatellizálják ezt az egészet.
2021. aug. 18. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!