Hogyan lehetnék lányosabb?
Figyelt kérdés
sziasztok! Az osztálytársaim és a családom is mondja hogy nagyon fiús vagyok, öltözködés és így minden téren, nem tudok nőiesen menni(konkrétan nincs csípő mozgásom), utálom a női ruhákat a szoknyákat a haspólókat, álandóan feltüzve vagy lófarokba hordom a a hajamat, és nem tudom hogy ez jó vagy nem de az osztály legerősebb fiúját legyőztem szkanderben és kötélhúzásban is. Kérlek segítsetek. Válaszotokat előre is köszönöm!😄🙂#fiús lány #túl fiús
2021. aug. 16. 10:42
11/15 anonim válasza:
Mindig is voltak, és lesznek is fiúsabb lányok, ezért teljesen felesleges megerőszakolnod a személyiséged, csak mert valaki azt mondja legyél afféle. Ha neked is van hozzá kedved, akkor rendben a dolog, és hidd el hogy ösztönösen ráérzel azokra a dolgokra, amitől nőies leszel. Bár mondjuk ha dohányzol és folyton nadrágban jársz, és a trágár szavakat, amolyan kötőszóként használod, nos, akkor ezek nehezítik ennek az elérését.
Azért néha hagyhatod hogy a fiú is nyerjen egy erőversenyben, máskülönben félni fognak tőled :D
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy ideje már azon vagyok hogy elfogadjam magam.🙃
2021. aug. 17. 02:36
13/15 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs veled, a lényeg az, hogy mindig önmagad legyél. Az ízlések sokfélék, van olyan fiú, akinek úgy tetszenél, ahogyan és amilyen vagy!
14/15 anonim válasza:
Egyébként ha olyan öltözetben érzed jól magad, amiket mostanában viselsz, akkor ha változtatnál, pl. szoknya, blúz, különféle azandálok vagy cipők, akár magassarkú, nem biztos, hogy jól éreznéd magad bennük. Próbálgathatod ugyan, hátha mégis tetszene, de ez a Te döntésed igazából.
15/15 anonim válasza:
Igazából az sem baj, ahogy írod , hogy erős vagy, bár ez nem annyira általános tulajdonság lányoknál, de ettől egyedi vagy, és mint kivételes tulajdonság van jelen életedben. Ettől még bőven lányként néznek rád a fiuk, csak esetleg óvatosabban közelednek feléd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!