2/13 anonim válasza:
Ne kurj, csak akarj.
Máris az vagy.
3/13 anonim válasza:
Nem lehetsz,az incel azt jelenti hogy önkételen celibátus tehát annyira visszataszítóak hogy nincs nő aki szexelne velük. Nem válogatnak hanem szó szerint mindenki elutasítja őket. Ez ritkaság.
4/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valódi incel legyél, taszító külsőd és elviselhetetlen természeted kellene, hogy legyen, különben még a végén találnál párt magadnak. :D
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél incel lenni?
5/13 anonim válasza:
Már így is túl sok van belőle. Inkább hasznos tagja legyél a társadalomnak.
6/13 anonim válasza:
Rám ezt szokták mondani. Pedig csak részben igaz...mert bármikor tudok találni nőt, ha leadom az igényem, de azt nem akarom.
7/13 anonim válasza:
Akkor nem vagy incel
Incelnek semmi sem jön össze 100 ból 100 küldi el.
8/13 A kérdező kommentje:
2#es
ezek szerint már tényleg az vagyok
2021. aug. 22. 22:37
9/13 anonim válasza:
Nézegettem incelekről fotókat, nem visszataszítóak külsőre. A belsejük rohad, a lelkük. De az nagyon. És nagy részük nem próbálkozik be normálisan nőknél, hanem elérhetetlen lányok, sőt gyereklányok után csorgatják a nyálukat.
10/13 anonim válasza:
Csúnya ferfinek is van barátnője. Ha kimész az utcára, meglátod,hogy mindenféle/fajta párok léteznek.Én egy csomó atlagos vagy az alatti férfit látok szép nővel járkálni.
Ha egy férfi átlagos vagy csúnya és akarata ellenére nem tud sehogyse barátnőt találni akkor:
a) nem adja le kellőképpen az igényeit
b) valami baj van a személyiségével
c) a+b
Te melyik vagy, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!