Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék boldog ha már...

Hogy lehetnék boldog ha már igy is megvan mindenem?

Figyelt kérdés
Megvan mindenem az életben. van egy jól fizető állásom. van barátnőm. egy 10 éves autóm. Van hol laknom ahol senki nem zargat. Komolyan szabad vagyok az életben, hisz nincs semmi gondom úgymond. De valahogy mégsem vagyok boldog. Egyszerűen mintha hianyozna valami. Vagy épp ezaz, hogy elvesztettem azt a gyermeki fejjel még mindent újnak mondható örömöt. Fogalmam sincs mit tehetnék. Könyveket olvasok az elégedettségről és próbálok is eszerint élni. De valahogy nem megy. Nem is tudom mi tenne boldoggá vagy mi dobhatná fel 1-1 napom. elmehetnék kirándulni, utazhatnék szexelhetnék bármi. De egyszerűen számomra minden monoton. Nem heccelni szeretnék ezzel senkit tuti van még ezzel igy mas is. Forduljak pszichologushoz?
2021. júl. 4. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Legyél vallásos. De ne szektás.
2021. júl. 4. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, menyj pszichológushoz
2021. júl. 4. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Ez a hiány érzet akkor is benned lesz ha egy Lamborghini Huracánt vezetsz..ha abban ülsz akkor már inkább akarsz egy Aventadort is.

Ilyen az élet :D nagyon sokan vágynának arra amit most leírtál,de az ember olyan hogy vágyódásra van teremtve mindent akar,de nehezen becsülni meg azt amit már elért...nem csak te vagy ezzel így.

Amit leírtál én azt hiszem boldog is lennék benne,de amikor oda kerülne a sor lehet többet akarnék.

2021. júl. 4. 18:47
 4/10 A kérdező kommentje:
épp ez az, hogy emlékszem arra mikor még csak ennyit akartam. vagy épp nem volt semmim és csak egy barátnőt. Ha 10 éve azt mondják, hogy ez lesz az életem én a világ legboldogabb embere lettem volna.:D most meg valahogy nincs meg ez az érzés, és ez eléggé elszomorit.
2021. júl. 4. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj ingyen konyházni, vagy a pénzedért vegyél valakinek valamit és add oda neki. Pl nadrág, kabát stb. Túl sok a szabad időd, menj segédkezni, vagy menj el missziózni.
2021. júl. 4. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Éld úgy az életed, hogy ne árts másoknak. Nekem van egy hasonló munkatársam, mint Te. Kint él zöldövezetben, kocsija, háza van, párja, pénze. Én szingli vagyok, kevés pénzem van, nincs saját házam sem lakásom, van egy 6 éves telefonom. Aztán állandóan áskálódik a hátam mögött, mert mindezek ellenére én kompetensebb és tehetségesebb vagyok, mint ő. És irigy rám, mint a szar, pedig ennek fordítva kellene lennie...de...valahogy egy lelketlen senkit nehezen irigylek.
2021. júl. 4. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Azt mondják a kitűzött célokhoz vezető út ad örömöt, és nem maga a cél beteljesülése. Valami hosszútávú tervet találj ki, vagy ha már a pénz nem akadály, akkor olyan hobbit, amivel foglalkozni is kell, hogy legyen eredménye, keresd a kihívásokat stb., a komfortzónádból szakadj ki, max. ha nem tetszik félbehagyod. Akár a barátnővel együtt is elkezdhetsz valami újat, jobban összekovácsol benneteket.

Azok a könyvek pedig nem tudom, hogy mennyit segítenek...nagybátyám esküszik rájuk, mégis 40x évesen se egy saját háza, se felesége, viszont van több boltja. Na mit ért vele.

2021. júl. 4. 19:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Na épp ezaz, hogy nincs kitűzött célom. Nem tudom mi lehetne az.😀 nincs ami motiváljon, hogy ebbe vagy abba jobb legyek. Ilyen dolgot keresek. Hiába tanulok munka mellett, az is csak kényszer ha jobb jövőt szeretnék. De köszi a választ mindenkinek. Ment a zöldkéz!
2021. júl. 4. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos egyébként benne, de a life coachok ilyen helyzetben is tudnak segíteni feltérképezni azt, hogy mi az, ami még kimerítetlen érdekeltséged. Ők nem feltétlenül pszichológusok, tanfolyamon vesznek részt, de vannak, akik egyszerre mindkettők, talán az nyújt egyfajta biztonságot, hogy nem a Gipsz Jakab 3 hónapos képzéssél hadovál nekem az élet fortélyairól, hanem már egy diplomás szakember. Ha neked megéri, akkor menj el egyhez.
2021. júl. 4. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Add nekem mindened. Az hidd el, boldoggá tesz.
2021. júl. 4. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!