Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyermekkoromban bántalmaztak,...

Gyermekkoromban bántalmaztak, hogyan lépjek ezen túl?

Figyelt kérdés
Na szóval apám négy éves koromban rendszeresen vert és egész 6 éves koromig ez volt amíg én meg a testvéreim el nem tudtunk költözni anyámmal. Szinte mindig ezt álmodom és hát nem a legjobb érzés. Anyukámnak elmondanám megértené de jelenleg a 3. perük zajlik jó pár év után és emiatt anyagilag nem vagyunk túl jól. Iskola psychologust nem tudok felkeresni mert olyan a kapcsolatunk hogy ezt nem mondanám el neki. Szóval nem tudok mit kezdeni ezzel, depresszióval küzdők, és vagdosom is magam, amire nem vagyok büszke, de kérlek ne kövezzetek meg emiatt mert rosszabb lesz az állapotom. Barátaim nincsenek így tényleg kilátástalannak érzem a helyzetet, ha valaki tudna segíteni akkor azt nagyon megköszönném

2021. aug. 14. 02:26
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak az embereknek akik tudtak tanácsot mondani, nagyon sokat jelent és 20as nagyon erős vagy. Na meg igen valószínűleg én is kell majd járnom, mivel már elég idős vagyok hogy kérdezhessenek, ha valakit érdekel a per arról szól hogy apám nem fizeti a gyerektartást, ami elég kevés így is de valószínűleg most már a fizetése felét kell adja, ami 2000 lej, nem tudom ez mennyi forintban mert nem ott élek, eddig viszont 900 lejt kellett volna küldenie de ezt sem tette. Szerencse mamánk tud támogatni és anyum is kapott fizetés emelést, mivel nagyon családiasak ott, szóval köszönöm tényleg mindenkinek
2021. aug. 14. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!