Gyermekkoromban bántalmaztak, hogyan lépjek ezen túl?
Figyelt kérdés
Na szóval apám négy éves koromban rendszeresen vert és egész 6 éves koromig ez volt amíg én meg a testvéreim el nem tudtunk költözni anyámmal. Szinte mindig ezt álmodom és hát nem a legjobb érzés. Anyukámnak elmondanám megértené de jelenleg a 3. perük zajlik jó pár év után és emiatt anyagilag nem vagyunk túl jól. Iskola psychologust nem tudok felkeresni mert olyan a kapcsolatunk hogy ezt nem mondanám el neki. Szóval nem tudok mit kezdeni ezzel, depresszióval küzdők, és vagdosom is magam, amire nem vagyok büszke, de kérlek ne kövezzetek meg emiatt mert rosszabb lesz az állapotom. Barátaim nincsenek így tényleg kilátástalannak érzem a helyzetet, ha valaki tudna segíteni akkor azt nagyon megköszönném2021. aug. 14. 02:26
1/21 anonim válasza:
Ügyes vagy, és jobb hogy vagdosod magad..?
2/21 anonim válasza:
Még szerencse, hogy anyádban volt annyi erő, hogy elköltözzetek. Az ilyen kapcsolatból minél előbb el kell menekülni.
3/21 anonim válasza:
Pszichológus tud segíteni. Az iskolaival mi a problémád?
5/21 A kérdező kommentje:
1. Egy ideig igen addig a pillanatig aztán már nem
2021. aug. 14. 02:45
6/21 A kérdező kommentje:
2. Igen hála Istennek amint meg született a testvérem inni kezdett ez vezetett idáig
2021. aug. 14. 02:46
7/21 A kérdező kommentje:
3. Az iskolaival az a baj hogy pont az osztályfőnököm és félek hogy nem úgy fog rám nézni mint ahogy eddig, mert úgy érezném hogy kivételez velem, vagy hogy sajnál ezt az érzést meg utálom. Az osztály társammal is ez volt aztán beszélt róla az egész osztálynak, ezt sem szeretném mert nem tudják hogy ez így történt így valószínűleg megbélyegeznének nagyon allattomosak tudnak lenni.
2021. aug. 14. 02:51
8/21 A kérdező kommentje:
4. Miért lenne kamu, ilyen még van rajtam kívül, és nem lenne okom kamuzni.
2021. aug. 14. 02:52
10/21 A kérdező kommentje:
9. Ha kell el is magyarázhatom részletesen, de nekem nem kell hinni én csak segítséget szerettem volna kérni hátha valakinek volt már tapasztalata hogy nem volt kihez mennie, de kérlek nem akarok én itt ilyen veszekedésekbe bele menni, de komolyan
2021. aug. 14. 03:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!