Egyedül élő pasik,ti is a mosdókagylóba szoktatok vizelni? Mit tesztek azzal, ha már büdös nagyon a lefolyó?
Figyelt kérdés
Egy ideje átszoktam erre, mivel úgyse nagyon járkálnak fel hozzám mások, így kényelmesebb is. Nyilván megnyitom a csapot közben, de néha azért erős szag jön fel. Hogy lehet megszüntetni?2021. aug. 13. 17:58
11/23 anonim válasza:
èn nős vagyok, ha asszonyrajta ül, ès nagyon kell, akkor muszàly oda...
12/23 anonim válasza:
Oda hugyozol ahol kezet mosol ez undoritoooo
13/23 anonim válasza:
Azt hittem, már nem tudnak meglepni, de ez...
14/23 anonim válasza:
#11 Szerintem menj dokihoz, nézze meg a prosztatádat... hacsak nem huszan vagytok egy slozira, egészséges ember addig vissza tudja tartani.
15/23 anonim válasza:
Én is oda pisilek.Rendszeresen takarítom,nem büdös.
16/23 anonim válasza:
Beleszarok, az elnyomja a húgyszagot.
18/23 anonim válasza:
Én is oda vizelek rendszeresen és nálam nincs büdös. Ahogy kezet mosok ki is öblítem.
20/23 anonim válasza:
14#: 70 perc vezetès alatt mikor a 10. per utàn èrzed hogy kell, nem a prosztatàval lesz a gond. vagy mikor ritkàn felkelek ès màr akkor nagyon kell... nem heti rendszeressèg fèl èvente 1* ha előfordul...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!