Kaptatok már rasszista beszólásokat mikor lebarnultok?
Építkezésen dolgozom, így az elmúlt néhány hónap alatt nagyon lebarnultam. Azóta nem egyszer fordult elő hogy az emberek cigánynak néznek a lebarnult bőrszínem és a sötétbarna hajszínem miatt, miközben nem is vagyok cigány.
Veletek fordult már elő?
Nyugi, engem már négernek is :D
Pedig teljesen magyar származású vagyok minden tekintetben :D semmilyen afro vagy cigány felmenőm nincsen :) Csupán jó bőr és szerencse, a nyaralások illetve nekem is a munka végett. Ne zavarjon, az ő szegénységi bizonyítványuk. Légy büszke, hogy nem kell szoliba járnod! ;)
21/N
Válaszolj vissza valami nagyon intellektüel módon, had ámuljanak :D
"Az aberrációm oka az epidermisemben keletkezett melanociták, nem a rasszom."
Igen,általában piros a bőröm ha nagyon süt a nap.
A kezem fele fehér,fele büntetendő.
Amikor beszólt nekem egy ismerősöm szimplán elmondtam,hogy mert az ő bőre nem barnul a napsütésben még egy 30 kilós életképtelen senki,aki azt hiszi hogy pár lexikont elolvasva ő az atyaúristen IQ betyár.
Könnyen le lehet építeni az ilyeneket,ha reflektálod az ő bajait. Persze az már nem tetszik neki,de mikor emlékezteted rá hogy ő milyen bajokkal küzdd stb akkor kisebb a pofa. :)
én ha nyáron dekkolok egy sötét szobában végig, akkor is úgy nézek ki mint egy zulu néger a végére, elég az a pár boltbamenetel, nyakig begombolkozva.
Ehhez képest ha valaki lecigózna, kb betegre röhögné magát a fél emberiség.
Világos zöld szem, szőkés haj, na meg a fejem is olyan, mint egy norvég bálnavadásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!