El lehet fogadni férfiként az alacsonyságot? Úgy értem aki még nincs 170cm sem az egész életébe bánkódik rajta? Vagy egy bizonyos életkor után teljesen le van sz@rva?
Aztán kibújik a szög a zsákból, hogy az emberünknek még olyan elhallgatott problémái vannak mint pl. társas kommunikációs készség hiánya, 0 önbizalom, vagy egyéb defekt”
Nincs tökéletes ember, mindenkinek van defektje. Mindenkiben lehet valami szrt találni…
“de a nők egyből levágják, hogy belül gázos a pali”
EGYBŐL??? Azért ne játszunk már istent…OK?
Én látok alacsony (170 alatti) férfiakat is jókedvűen vonulni az utcán feleséggel, gyerekekkel.
Volt 160 körüli férfi munkatársam. Látszott az arcán a megbékélés, ő nem nézett vágyakozva felfelé a magasabb kollégáira, mint egy kisborjú. Nem tudom, hogy fejlesztette ki magában az önazonosságot, de valahogy normál méretűnek tűnt miatta.
Teljesen igaza van az előzőnek! A nyolcas válaszolónak meg tuti találnánk minimum 3 defektet, ha jobban megismernénk!
Nincs tökéletes ember….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!