Ez másnak is feltűnt? Arc és tulajdonságok?
Szóval, megfigyeltem, hogy azok az emberek -akár fiúk, vagy lányok- akiknek vastagabb az ajkuk és a szemöldökük általában kedvesebbek mint azok akinek véknyabb.
Ez csak az én szubjektív tapasztalatom, nyilván nem mindenkire igaz ez a feltételezés.
Olvastam kutatásokat miszerint az arc formájából akár emberi alaptulajdonságokra is lehet következtetni. Konkrétan ezt talán a kriminalisztikában alkalmazták ahol "bűnözői" arcokat figyeltek meg. Legalábbis bizonyos arcberendezés szerint.
Ehhez hasonlót más is észre vett?
(Nyilván az nem tartozik ide aki feltöltette a száját.)
Te kezdtél el kötekedni, már megbocsáss. Te támadsz folyamatosan. Meg tegyük hozzá, hogy lepontoznol, mert neked nem tetszett a válasz.
Elnézést, hogy megosztottam a véleményem, és kifejtettem a példám. Megtartom magamnak legközelebb. Te kifejtheted a vélemenyed természetesen, de én már ne tegyem, hogyha az nem a te szemléletednek megfelelő. Az én személyes véleményem az, hogy ez egy hülyeség. De ezért le vagyok pontozva és el vagyok küldve az üveghegyen is túlra. Akkor most hogy is van ez? Nem egy vélemény kifejtésre való hely ez?
Legközelebb bólogatok és egyetértek mindennel.
Akkor ne írd le a véleményedet, ha nem tudod értelmezni a kérdést, mert akkor az egy oda nem illő, értelmezhetetlen vélemény lesz. Természetesen leírhatod a véleményedet, ha az az adott kérdésre egyfajta választ adna, de a tiéd nem ad, mert nem értetted a kérdést.
Nem a szubjektív élményedre voltam kíváncsi, hogy te mint ilyan-olyan ajkú ember milyen vagy, hanem arra, hogy te mit látsz a környezetedben.
Ideillő válasz lenne, ha a kedves kérdező értelmezni és el tudná fogadni a válaszom.
Na meg akkor nem értem minek raknak fel ilyen idétlen kérdéseket. Tényleg olyan ez, mint a horoszkóp. Ha hiszel benne hiszel, ha nem nem. Igazából szinte semmi igazság alap, semmi értelmes statisztikai kimutatás... Értelmetlen megfigyelések. Úgyis lesz ami valakire igaz, lesz ami nem. Szerintem kár is erről beszélni. Számomra bosszantó általánosságban beszélni valakiről, mint pl a vékony ajkúak általában ilyenek olyanok. Mert egyéb tulajdonsággal rendelkezők nem lehetnek olyanok? Engem ez az egész téma bosszant, mert teljesen mindegy hogy valaki hogy néz ki, a belső értékek számítanak, és nem kell előre megbélyegezni egy külső tulajdonsága miatt (amiről, hozzáteszem, nem tehet az illető). Ezzel szerintem sokakat meg is lehet sérteni, és lehet egy ilyen téma hozzájárul ahhoz, hogy rávegye magát valaki arra, hogy na menjünk el szájat töltetni, mert akkor biztosan barátságosabb leszek... Stb.
Ennyi erővel szerintem te egy vékonyajkú introvertált vagy és biztosan kék a szemed is, mert azok ilyenek... Vicc az egész.
"pl a vékony ajkúak általában ilyenek olyanok. Mert egyéb tulajdonsággal rendelkezők nem lehetnek olyanok? Engem ez az egész téma bosszant, mert teljesen mindegy hogy valaki hogy néz ki, a belső értékek számítanak, és nem kell előre megbélyegezni egy külső tulajdonsága miatt "
Ez bizonyítja, hogy nem értetted a kérdést.
Ne válaszolj többet, hiába magyarázom nem érted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!