Miért vállalnak gyereket az emberek?
Sokaknak inkább csak becsúszik. A nagy szaros gatyára vállalják, éhezik , de legalább a neve divatos Rosailo,Ronaldio.
Van az a kevés, aki tervezi,várja...dugnak mint a nyulak,hogy összejöjjön. Ennek a neve családalapítás, de az a becsúszik, az sajnos inkább átok.
22
Rosszul fogalmaztad meg ezt is, ezert is vagy inkabb gyerekes.
En ELFOGADOM, hogy nem akarsz gyereket, hogy nem latod az ertelmet, meg akkor is, ha nem érzem át, nem értem.
A bibi ott csuszik be, hogy te nem csak nem erted, hogy valaki miert akar gyereket, hanem még csak elfogadni sem probalod meg, hogy valaki meg maskepp gondolkozik.
Mit hittel, hogy egy gyakoris kerdestol majd beled all az ösztön, ami eddig nem volt benned? Vagy csak direkt azert jottel ide, hogy a hozzad hasonlokkal itt pocskondiazzatok a gyerekeseket?
En hiaba tepem itt a szam, hogy nekem öröm a gyerek, es újra bevállalnám, a te valaszod ugyis az lesz, hogy “de miert, a gyerek szivas”.
Neked lehet az, mert nincs benned ösztön. Anelkul minden magyarazat csak falra hanyt borso, mert benned nincs meg a gyermekvallalashoz valo erzelem.
Már megint egy gyerMekellenes kérdés. Vissza is kereshetnéd a régieket, de mindegy.
A kutyát nem érdekli, hogy nem akarsz szaporodni. Na jó, max anyádékat. De komolyan, mi a frászért hisztériáztok mindig? Azért próbáltok provokálni, mert senki sem hallgatja meg a véleményeteket, de nagyon el akarjátok mondani vagy mi bajotok van?
26
Ha van gyereked, de úgy gondolsz rá, mint amit a kérdésed alapján sejteni lehet, akkor te is csak egy olyan szülő vagy, aki ösztönre szült, de amúgy meg letojja a gyerekét.
Igen, elnyomhatóak az ösztönök. :D Ki a tököm mondta, hogy nem? Az embert az intelligencia különbözteti meg inkább az állattól. Tehát, ha Árgyélus Juliska, vagy Lakatos Britney Spears ösztön szerint cselekszik, és "babázni" akar, de közben hül*e mint a seg*em, és azt hiszi hogy havi 150-ből fenn tudnak maradni hárman, jó gyerekkort biztosítva a gyereknek, akkor megszüli bizony azt a purgyét. Csak aztán jön rá, már tapasztalat alapján, hogy hupsz, nem kellett volna. DE ez NEM a gyerek hibája.
Ez csakis a két felnőtt emberé, a szülőké!
Nekünk már volt házunk és "biztos" jövedelmünk, vagyis szakmánk, amikkel bármikor bárhol elhelyezkedhetünk, így jött a gyerek. Hozzátenném, nem szoktam panaszkodni. Igen, több gyerekkel a kiadás, jobban kell tervezni az idővel. Csak itt teszik fel a jó szülő alapanyagok, a nagy kérdést, hogy és akkor mi van? :D Jesszus, falra hányt borsó esete, mint mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!