Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A jövedelmedhez igazodva...

A jövedelmedhez igazodva költesz, vagy kifizetsz egy nagyobb összeget is mondjuk telefonra, cipőre, ruhára, bármire ha épp kell?

Figyelt kérdés

Vannak akik szerint bizonyos dolgok erősen túlköltekezésnek számítanak, mondjuk egy jobb telefon 200 akárhány ezerért és a tulajdonosa pedig egy rövidebb hónapban 230at kap kézhez, kifizeti a rezsijét, és nincs gyereke, lehet hogy a ruházata is slampos, viszont a telefon a dilije.

Erről ki mit gondol? Neked is van olyan amire kiadod a pénzt hol ott tudod hogy nehezen fér bele?

2021. aug. 9. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Amennyire fontos eszköz ma egy telefon, úgy megér simán egyhavi fizetést akár. Ezen nem spórolnék semmiképp sem.

Illetve én úgy vagyok vele, hogy most vagyok fiatal. Az nem játszik, hogy most spórolok, és majd 40-50 évesen kezdem el járkálni a világot, költök szórakozásra, élményekre. Most van energiám ezekre. Minden filléremet arra költöm, hogy jól érezzem magam, meglegyen amire vágyom, mert most tudom kiélvezni a hasznukat. Halálra dolgozni magamat ráérek még később is.

2021. aug. 10. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!