Nagyobb esélye van egy egyedülálló apukának a lánynál, vagy a gyermektelen a befutó?
Ez is valami incel baromság?
Számtalan dolgot mérlegelhet ilyenkor valaki.
Az egy dolog, hogy nemzőképes, de akar még egy gyereket? Vagy a nő akar egyáltalán gyereket, vagy akar egy kéz alól képbe kerülő gyerekkel foglalkozni?
Ez függ attól, hogy a másik fél is szülő e meg, hogy apukának milyen felügyeleti joga van és, hogy megvan e a kémia a gyerek és az apuka szerelme között.
Én 2x láttam olyat, hogy gyermektelen nő jött össze apukával.
Az egyik a vezetés oktatóm volt, annak volt egy lánya, aki 12 körüli lehetett akkor, a nő meg kb 30-35 körül volt. A nő elfogadta azt is, hogy az apuka napi szinten tartja a kapcsolatot az exnejével. Kb belecsöppentem az életükbe, vagy az oktatót vittem az exnejéhez, ahol kiszállt és az órámat arra hasznalta, hogy az exnejével beszélt, vagy a szerelmét fuvaroztam, vagy a lányát vagy azt hallgattam, hogy telefonon beszéli a családi dolgokat.
Engem zavart, ha más is van a kocsiban, főleg, amikor az oktató lánya megállás nélkül azt szajkózta, hogy "Pisilnem kell!"...
A másik a töri tanár egy 18 éves lánnyal jött össze, de róluk sokat nem tudok.
Én apukám párjait is elfogadtam, a mostani, aki a felesége auóta meg az előző is anya, többgyerekes és tudták jól, hogy egy kamasszal hogy kell bánni.
Én ilyen kérdések esetén mindig a tükröt javaslom.
Egyedülálló gyerektelen férfiként a gyerekes anyát választanád csak mert látod, hogy ki tud hordani egy gyereket és nem halott a méhe, vagy a gyerektelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!