Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál kezet mosni pisilés után?

Szoktál kezet mosni pisilés után?

Figyelt kérdés

Gyakran tapasztalom mindkét nemnél, hogy pisilés után "elfelejtenek" kezet mosni... Férfiaknál és nőknél is gyakran tapasztalom, hogy pisilés után egyszerűen csak kijönnek a tolalettből, mintha mi sem történt volna...

Egy haverom azzal védekezik, hogy neki tiszta a fallosza, mert minden nap fürdik és megmossa. Meg amúgyis nem markolja meg a falloszát, hanem csak a bőrt fogja meg.

Akkoris gusztustalan! Mégiscsak egésznap az alsóneműben van az emberek nemiszerve, és mindkettő nem nemiszervére így is úgy is fröccsen a vizeletből, ha pisil!

Ez olyan alaphigiénia, minthogy ebéd előtt is mosunk kezet és a bolti zöldségeket, gyümölcsöket is megmossuk felhasználás előtt!

Miért olyan nehéz legalább vízzel leöblíteni egyeseknek a kezét...?!

Volt egy szakács kollégám is, mikor még szakacskodtam, aki gyanúsan hamar jött ki a tolalettből... Szóvá is tettük neki, de állítása szerint mosott kezet...

2021. aug. 9. 21:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
69%
Szentül hiszik, hogy mindenki kezet mos.
2021. aug. 9. 23:21
 22/41 anonim ***** válasza:
74%
ha olyan helyzetben vagyok hogy természetben kell elvégezni a dolgom akkor ugy csinálom hogy még csak meg sem fogom van rá technika.amugy mindig mindenhol . a legtöbb baci ugye nem okoz problémát ha más emberre átkerül de a vizelettel távozik olyan is ami másnál fertözö lehet.
2021. aug. 9. 23:21
 23/41 anonim ***** válasza:
74%
Én mindig kezet mosok utána. Rosszul is érint, amikor valahol nincs feltöltve a szappan és csak vízzel tudok kezet mosni. És ha van kinek, akkor szoktam is szólni, hogy elfogyott a szappan, tudjanak róla.
2021. aug. 10. 00:46
 24/41 anonim ***** válasza:
69%
Egymillioszor pisilek. Igy itthon nem, mert inkabb tobb papirt hasznalok. Kozos vagy nyilvanos vecen rongyosra mosom a kezem. Itthon eves vagy etelhez nyulas elott, akar egy szem keksz, mindenkepp kezet mosok. Plusz covid ota posta, csomag erintese utan. Tehat a pisilesnel vastag vecepapir mellett zero pisis kez miatt nem.
2021. aug. 10. 03:07
 25/41 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak a wc ajtot megfogom valamiért, már akkor is kezet mosok. És nem azért kell kezet mosni, mert bárki fertőzést kap, hanem mert undorító, és másoknak undort okozni az súlyos probléma.
2021. aug. 10. 03:09
 26/41 anonim ***** válasza:

Közben! -Kettő az egyben!...

A komoly válaszom pedig az, hogy igen, szoktam utána kezet mosni!

2021. aug. 10. 09:14
 27/41 anonim ***** válasza:
74%
Szomoru hogy ennyi igénytelen ember van. Biztos szívesen fognatok kezet valakivel aki előtte a farkát fogdosta, ugye?
2021. aug. 10. 12:07
 28/41 anonim ***** válasza:
Ezért a legjobb - ebben a helyzetben - a Farktalan Bertalannak!
2021. aug. 10. 12:11
 29/41 anonim ***** válasza:
22%
Egy normális ember kézfogáskor nem az jár az eszében hogy mit foghatott meg az illetõ mielõtt megfogná a kezét.Ha mégis, az már pszichiátriai eset.
2021. aug. 10. 12:29
 30/41 anonim ***** válasza:
55%
#29 nem az jár az én fejemben sem, de ha már így felvetodott ez a kérdés akkor ha belegondolunk gusztustalan. És hány ember nemi szervevel erintkezunk így közvetetten. Komolyan szerinted nem undorító hogy valaki pisis farkas kézzel fogja meg a kezed, vagy a kajad?
2021. aug. 10. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!