Volt már olya,hogy nagyon kellett pisilned az utcán,buszon,utazás közben?
Ferenciek terénél egy szobor melletti bokorba pisiltem részegen.
Este volt, senki a környéken (egyik barátomon kívül), sokat sört ittam és a következő hely ahova mentünk messze volt.
Ez volt a legkézenfekvőbb.
Ha nem birom,akkor siman leulok pisilni ket kocsi koze a belvarosban is. De ez ritkan fordul elo. Volt mar,h annyira kellett pisilnem,h a vertocsa elontott,folyt aconbomon,mert epp mensesem volt. 😂😂
Kaki ugyanez. Mielott kideritettem az etelerzekenysegem,napi 5-6 random hasmenest eltem at az utcan. Na ez rosszabb volt.
Egy sztori: mentem szoknyaban nyaron hazafele. Ereztem,h kakilnom kell. Pont egy nagy teren voltam,papir se volt nalam. Mar ujsagpapirt kerestem vhol. Ahol talaltam volna autokat ,ott mar ereztem,h folyt vegig a f.s a combom kozott. Az elottem menok meg hatraneztek,mi ez a budos. 😂😂
Ez mindenkivel elofordul.
Volt hogy megittam 10-12 sört, fel a buszra.... a cél előtt egy megalloval le kellett szallnom es az elso bokorba hugyoztam. Kb 5 percig csak dőlt belőlem.
Aztan akkor mi van? Be nem hugyozhatok....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!