Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olya,hogy nagyon...

Volt már olya,hogy nagyon kellett pisilned az utcán,buszon,utazás közben?

Figyelt kérdés
Mit éreztél közben,hogyan probáltad meg ennyhíteni a hólyagod feszülését?És végül mennyi idő után hova,hogyan tudtál pisilni?Nem fájt a hasad visszatartás közben/utána?

#utazás #pisilés #visszatarás
2021. júl. 26. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Légyszi ne itt éld ki a pisa fétised köszi.
2021. júl. 26. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Busszal nem megyünk akkora utakra, hogy magunk alá vizeljünk, ez alap szabály.
2021. júl. 26. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
En pedig egy muanyag zacskoba pisalok, es szarok! Szoval nincs velegond, ha a buszon megtelik, egyszeruen csak az ablakon kidobom! 🤭
2021. júl. 26. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Ferenciek terénél egy szobor melletti bokorba pisiltem részegen.

Este volt, senki a környéken (egyik barátomon kívül), sokat sört ittam és a következő hely ahova mentünk messze volt.

Ez volt a legkézenfekvőbb.

2021. júl. 26. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem birom,akkor siman leulok pisilni ket kocsi koze a belvarosban is. De ez ritkan fordul elo. Volt mar,h annyira kellett pisilnem,h a vertocsa elontott,folyt aconbomon,mert epp mensesem volt. 😂😂

Kaki ugyanez. Mielott kideritettem az etelerzekenysegem,napi 5-6 random hasmenest eltem at az utcan. Na ez rosszabb volt.

Egy sztori: mentem szoknyaban nyaron hazafele. Ereztem,h kakilnom kell. Pont egy nagy teren voltam,papir se volt nalam. Mar ujsagpapirt kerestem vhol. Ahol talaltam volna autokat ,ott mar ereztem,h folyt vegig a f.s a combom kozott. Az elottem menok meg hatraneztek,mi ez a budos. 😂😂

2021. júl. 27. 05:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy annyira kellett hogy kicsit beengedtem a nadrágomba.
2021. júl. 28. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez mindenkivel elofordul.

Volt hogy megittam 10-12 sört, fel a buszra.... a cél előtt egy megalloval le kellett szallnom es az elso bokorba hugyoztam. Kb 5 percig csak dőlt belőlem.

Aztan akkor mi van? Be nem hugyozhatok....

2021. júl. 28. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
92%
8 ó dehogynem simán 😀
2021. júl. 30. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!