Szoktál kezet mosni pisilés után?
Gyakran tapasztalom mindkét nemnél, hogy pisilés után "elfelejtenek" kezet mosni... Férfiaknál és nőknél is gyakran tapasztalom, hogy pisilés után egyszerűen csak kijönnek a tolalettből, mintha mi sem történt volna...
Egy haverom azzal védekezik, hogy neki tiszta a fallosza, mert minden nap fürdik és megmossa. Meg amúgyis nem markolja meg a falloszát, hanem csak a bőrt fogja meg.
Akkoris gusztustalan! Mégiscsak egésznap az alsóneműben van az emberek nemiszerve, és mindkettő nem nemiszervére így is úgy is fröccsen a vizeletből, ha pisil!
Ez olyan alaphigiénia, minthogy ebéd előtt is mosunk kezet és a bolti zöldségeket, gyümölcsöket is megmossuk felhasználás előtt!
Miért olyan nehéz legalább vízzel leöblíteni egyeseknek a kezét...?!
Volt egy szakács kollégám is, mikor még szakacskodtam, aki gyanúsan hamar jött ki a tolalettből... Szóvá is tettük neki, de állítása szerint mosott kezet...
Látom te se jártál még konyhán:D
5évig dolgoztam cukrászda konyháján és egy kezemen megszámolom hányszor mostam kezet wc-zés után.
De, dolgoztam konyhán! Amikor pont láttam, hogy toalettre ment valaki, azt láttam, hogy mindenki mosott kezet.
Hallottam már sok étteremben is, hogy mennyire igénytelenek az ott dolgozók... De, ez már más téma...
Gratulálok, hogy az igénytelenségedre ilyen büszke vagy...🙂
Igen... Meseszép cicababáknál meg jóképű férfiaknál is megfigyeltem már, hogy a csap nekik csak dísznek van...
A 82 éves nagymamám mindig mosott kezet pisilés után, mert ő is azt mondta, hogy ez alap dolog!
Elég szégyellni való, hogy fiatal, élettel teli emberek ennyire igénytelenek, hogy nem fér bele 5 másodperc az idejükbe, míg leöblítik a kezüket! Míg egy idős néninek nem fáradtság kezet mosni pisilés után...
Ezen kéne elgondolkodni!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!