Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi idegenszívű...

Miért van ennyi idegenszívű ember Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hazafiatlanok. Ezen a weboldalon is sok hasonlót láttam, sajnos, az évek alatt. Főleg mostanában.

2021. aug. 8. 21:30
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akiben nincs hazaszeretet, az nagy eséllyel magától is elmegy (például én). Aki pedig marad és szidalmaz (egyébként szinte mindig a kormányt és nem az országot), ők pont ugyanazt a szintet képviselik, mint akik túlságosan elfogultan ragaszkodnak a hitükhöz és ok nélkül gyűlölködnek. Egyik kutya, másik eb.

Részben az a stílus amit te képviselsz az oka annak, hogy már kamaszként kiábrándultam Magyarországból (szerencsére számtalan értelmes magyar barátom és ismerősöm van). Nálad már a kérdés feltételének stílusa sugárzott némi ellenszenvet és erre minden válaszod csak ráerősít.

Fogad el, hogy mások másképp gondolkoznak és hagyd annyiban a dolgot. Nagy megkönnyebbülést fog okozni.

25/L

2021. aug. 9. 19:21
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
De írtam, hogy ne gondolkozz szélsőségésen. Erre pár válasszal később már két részre bontod a vitát. Te egymagad mindenki ellen. Ennek mi értelme?
2021. aug. 11. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!