Miért van ennyi idegenszívű ember Magyarországon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hazafiatlanok. Ezen a weboldalon is sok hasonlót láttam, sajnos, az évek alatt. Főleg mostanában.2021. aug. 8. 21:30
21/42 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy belekeverik a hazát. Ilyen "honfitársaknak", mint te, nem akarnék nyerni semmit.
22/42 A kérdező kommentje:
10:26
Azonnal két hasonló kérdést is be tudok linkelni, a többire pedig keress rá, lesz bőven.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1128..
2021. aug. 9. 16:42
23/42 A kérdező kommentje:
Tényleg, ti vagytok az ostobák (akik ráadásul szintén lehülyéztetek), hogy pár, rólam szóló információ alapján már teljes körű képet alkottok a jellememről. Részetekről ennél lejjebb már nem lehet... Vagy mégis?
2021. aug. 9. 16:48
24/42 anonim válasza:
Lehet lejjebb, te vagy rá az élő példa.
25/42 A kérdező kommentje:
Már megint az üres fröcsögés... És ítélkezés...
2021. aug. 9. 17:25
26/42 anonim válasza:
Hát igen, vettük észre hogy folyamatosan ezt csinálod. Leállhatnál már.
27/42 A kérdező kommentje:
Te is, de Te - garantálom -, hogy le is fogsz.
2021. aug. 9. 17:28
28/42 anonim válasza:
Lol, most nagyon megijedtem. Gondolom most jön a kamu szöveg hogy ip cím alapján megkeresel és megversz. Várlak :)
29/42 anonim válasza:
Tehát mindenki verést érdemel akinek a véleménye eltér a tiédtől. Gondolkozz el ezek után hogy miért ostobáztak le többen is.
Mellesleg egy másik kérdésnél láttam hogy azt írtad, incel vagy (innen ám ez a hatalmas frusztráció, csak mondom) ebből ítélve élőben hozzám sem mernél szólni, csak mert punci van a lábaim között :)
30/42 A kérdező kommentje:
17:45
Nem azok érdemelnek verést, akiknek eltér a véleménye az enyémtől, hanem azok, akik bántanak, sértegetnek.
Jól írtad, a Te lábaid között biztos punci van. :-D
2021. aug. 9. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!