Miért van ennyi idegenszívű ember Magyarországon?
Szétlopták az országot, le vagyunk maradva kb mindenben, mire lehetne büszke az ember?
A többség inkább menekülne (teljesen érthető módon) egy élhetőbb helyre, ahol az ember munkával jut is valamire, nem csak azon küzd egész életében hogy éppenhogy fenntartsa magát és be tudja fizetni a számlákat meg legyen mit enni.
Én hazafiasnak tartom magam, és éppen ezért szidom a kormányt, és a magyarok jelentős részét is.
A kultúránk gyönyörű, rengeteg mindent túléltünk már, ezért pedig jobbat érdemelnénk annál a gyűlöletkeltésnél, amit az országunk, és a mi nevünkben követnek el.
Ironikus módon viszont ezért tipikus magyargyűlölőnek és hagyománytagadónak néznek, amikor elmondom a véleményem.
21:50
Szerintem nincs semmi baj azzal a honfoglalás-kori jelmezzel.
22:04
Hát, 5-ös válaszoló, ez esetben kívül tágasabb. És mindenkinek, aki egyetért veled.
Bevallom, sose kötődtem Magyarországhoz. Vannak dolgok, amiket a mai napig szeretek (például a magyar költészetet és színházat), de nem tudom, sose éreztem különösebb szeretetet az ország iránt. Már gyerekként is jobban érdekelt több másik ország, mert egyszerűen érdekesebbnek tűntek.
Két éve költöztem el és esélytelennek tartom, hogy visszaköltözzek. Emögött nincs politikai szándék (hidegen hagy, nem éri meg nyomon követni), egyszerűen minden szempontból jobban érzem magam ott, ahol most vagyok. Ha el is kéne hagynom a jelenlegi otthonomat, akkor is van még tucatnyi más ország, ahol szívesebben élnék, és nem csak utazások során tapasztalnám meg őket.
Szerintem a legtöbb embernek a jelenlegi kormánnyal és társadalmi helyzettel van problémája, nem magával az országgal. Én például ismerek hagyományőrző fiatalokat, akik utálják a jelenlegi vezetést.
25/L
6, kérdező, lehet itt Gyurcsányozni hogy el lehet menni, de aztán majd ne sírjatok ha nem marad semmire szakember, meg nem lesz elég ember akinek az adójából rendesen tudna működni az ország.
Megkérdezhetem amúgy hogy tényleg ilyen buta vagy vagy csak trollkodsz?
Kedves 22:18-as (hetes) válaszoló.
Részben meg tudlak érteni.
Viszont én egy szóval sem írtam, hogy nincs bajom a jelenlegi (és régebbi) politikai vezetéssel. Ha rajtam múlna, itt Szent László törvényei lennének érvényben, és kötelező lenne a Történelmi Ősök tisztelete, ahogy a hazaszeretet is. Támogatnám többek között a hagyományőrző egyesületeket.
22:19
"felőlem akár a földel eggyé is tehetnék"
Ezzel elástad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!