Titeket nem zavar, hogy az emberek hatalmas resze csak a levegobe frocsog?
Peldaul itt gyakorin is, a valaszolok sosem kuldenek forrast, hogy mibol ideznek, mibol van a tudasuk.
Lehet ezt erteni tobb temara.
"A Fidesz a vilagon a 3. legjobban kezelte a virus krizist"
"Oroszorszag, ami a gazdasági dolgokat illeti, nem, hogy az egész EU-val nem lehet összevetni, de még Olaszország is lenyomja őket"
"Cigány népesség tekintetében Dél Románia úgy legalább harmadát egyértelműen oda lehet sorolni."
"Az Orbán kormány jólteljesítése hazugság, csupán statisztikai malőr és adatmanipuláció"
Es meg folytatodhatna boven a lista, de nem akarom ezzel pazarolni az idot. Ezek kerdesek, valaszok innen gyakorirol.
En ha barmit irok, tudomanyos, politikai, oltasparti/oltasellenes valaszom kerdesem, en mindig a kommentem vegen odarakom, hogy honnan meritem a tudasom, mibol gondolom ezt, mik a tenyek. Ezt meg lehet cafolni vagy elfogadni persze.
Szamomra az osszes ilyen valasz ahol odahanynak valamit - mint pl amiket felsoroltam - ertektelen. Frocsogni, levegobe fosni ahogy a golya csinalja, en is tudok, te is tudsz, o is tud, Orban is tud, Gyurcsany is tud, a migrans is tud.
Egyszeruen nem tudok sulyt adni az ilyen embereknek, mert alaptalan amit mond, inkabb csak manipulalni akar vagy mergelodni vagy a ki nem kert szubjektiv velemenyet kozolni abszolut, 100%, nukelaris bombabiztos tenykent.
Es nem arrol van szo mint pl "Az almaban van C vitamin?", de ertitek.
"olyannak ismerem magam, aki tud a sorok között olvasni"
Ertem mire gondolsz, de mondjuk milyen sorokat olvasol, amikor azt mondja mondjuk egy gyakoris, hogy "Az egeszsegugyi statisztikakra hivatkozva kimondhato, hogy a covid-19 elleni magyar oltasi program nagyon sikeres. Hazankban a pfizer vakcinaval oltott szemelyek a kulfoldi statisztikakkal szemben nem 95%-os hatekonysagot allapitottunk meg, hanem 89%-ot. Ezt maga Orban is igy gondolja."
A buta, naiv emberbol ebben az esetben ket fele van.
a, "Ekkora f*szsagot, takarodjon mar ez a fidernyak innen, korrupt banda az egesz, egy szavukat sem lehet elhinni"
b, "Igen, ez elkepzelheto, nagyon realis is. Raadasul Orban is mondta."
Az okosabb ember fogja magat, raklikkel a forrasra amit a gyakoris megosztott a kommentjeben. Ja. Hogy ilyen nincs.
Na akkor keressunk. 1000 talalat, Orban Viktor, igen, aha, melyik lehet az, hmm, 89%? Hol? Pfizer? Sehol nem talalom.
5 perc elteltevel.
Feladom.
Megirom a valaszadonak hogy dobjon mar egy linket hol olvasta.
Masnap belepek gyakorira, latom kuldott egy linket, na nezzuk.
A weboldal amit kuld [link] Herby finom szarkazmuskent emlitette meg a 89%-ot, kigyunyolva Orbant meg az egeszsegugyi statisztikakat. Melle a statisztika forrasokhoz is linkelt egy youtube videot, amiben a Never Gonna Give You Up szam jatszodik le.
Visszaterve az eredeti problemahoz, a mi valaszadonk, feltehetoen Herby-fan, akinek a nem csak a kora, de a mentalis egeszsege is megkerdojelezheto, guny nelkul, tenyszeruen kozolte azt amit Herby vlogger youtuber tokomtudjamier szemelyiseg poenbol rakott ki.
Na most nem minden eset ilyen, vannak enyhebb meg durvabb valtozatok is.
De remelem latjatok mi a baj ezzel, ha meg nem...
6
Amugy egyetertek.
Azert vannak itt meg normalisabbak (pl te meg en), akik nem eletuntak, megkeseredettek, mergelodok mint a felhasznalok nagy resze.
Azoknak szolnak a kerdeseim. Mar megszoktam az ilyen low-effort kommenteket amiket a tobbiek produkalnak, nem veszem tul komolyan oket.
Igaz kb. annyi a normalis ezen az oldalon ahany %-at kepezzuk te meg en az egyedi valaszadoknak. Sajnos ez a szam csak csokken...
< 25%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!