Milyen érzés egy olyan ország állampolgára lenni, amely hatalmas területű, van tengerpartja és magas hegyei?
Jelenleg egy ilyen országban élek (Olaszország), egy éve már állampolgár is vagyok és számomra nagyon vonzó, hogy még az országon belül is ekkora a változatosság.
Könnyű úgy írni, hogy nekem már sikerült, de te is költözhetsz ilyen országba, ha ez a vágyad.
Ugyanígy érzek, mint a kérdező, ez az ország unalmas, egyhangú, nekem is nagyon nyomasztó itt élni.
Úgyhogy kedves 5-ös, van akinek ez a tényező sokat számít. Mit nem adnék tengerpartért vagy Alpokhoz hasonló hegyekért. Na de én nem akarom itt végig szomorkodni az életem, jövőre felszámoljuk az életünket itt és lelépünk ebből a putriból.
Lehet a saját országodnak tengerpartja, attól még az ország másik felében lévők nem a sajátjukba fognak menni, mert mondjuk nem lesz közelebb.
Aki nem képes észrevenni a saját országában a szépséget, az ugyanúgy érezne, ha máshova született volna is.
"Aki nem képes észrevenni a saját országában a szépséget, az ugyanúgy érezne, ha máshova született volna is."
Ez olyan unalmas szöveg...
Attól mert más országokat sokkal szebbnek tartok és szívesebben élnék ott, attól ne legyen már mindig ez a konklúzió. Elcsépelt általánosítás.
9#előző vagyok,
Nem mindenkire igaz természetesen, de nem mo-n élek, és eddig én is úgy éltem, hogy a megszokás miatt nem tudtam értékelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!