Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem zavar, hogy az...

Titeket nem zavar, hogy az emberek hatalmas resze csak a levegobe frocsog?

Figyelt kérdés

Peldaul itt gyakorin is, a valaszolok sosem kuldenek forrast, hogy mibol ideznek, mibol van a tudasuk.

Lehet ezt erteni tobb temara.

"A Fidesz a vilagon a 3. legjobban kezelte a virus krizist"

"Oroszorszag, ami a gazdasági dolgokat illeti, nem, hogy az egész EU-val nem lehet összevetni, de még Olaszország is lenyomja őket"

"Cigány népesség tekintetében Dél Románia úgy legalább harmadát egyértelműen oda lehet sorolni."

"Az Orbán kormány jólteljesítése hazugság, csupán statisztikai malőr és adatmanipuláció"

Es meg folytatodhatna boven a lista, de nem akarom ezzel pazarolni az idot. Ezek kerdesek, valaszok innen gyakorirol.

En ha barmit irok, tudomanyos, politikai, oltasparti/oltasellenes valaszom kerdesem, en mindig a kommentem vegen odarakom, hogy honnan meritem a tudasom, mibol gondolom ezt, mik a tenyek. Ezt meg lehet cafolni vagy elfogadni persze.

Szamomra az osszes ilyen valasz ahol odahanynak valamit - mint pl amiket felsoroltam - ertektelen. Frocsogni, levegobe fosni ahogy a golya csinalja, en is tudok, te is tudsz, o is tud, Orban is tud, Gyurcsany is tud, a migrans is tud.

Egyszeruen nem tudok sulyt adni az ilyen embereknek, mert alaptalan amit mond, inkabb csak manipulalni akar vagy mergelodni vagy a ki nem kert szubjektiv velemenyet kozolni abszolut, 100%, nukelaris bombabiztos tenykent.

Es nem arrol van szo mint pl "Az almaban van C vitamin?", de ertitek.

#értéktelenség #Frocsog #Golyafos
2021. aug. 7. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Deee, ez így van, az emberek többségének a szava semmit nem ér, csak beszélnek a levegőbe, ezért is tart itt a világ és ez az ország is, mert most is mi zajlik?! Elnyomás, de olyan szinten és diszkrimináció!
2021. aug. 7. 19:56
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy minden második mondat után forrást kéne megjelölni, mert különben értéktelen az egész. Ha disszertációkat akarsz olvasni, akkor rossz oldalon jársz.
2021. aug. 7. 20:01
 3/13 A kérdező kommentje:

2

De komolyan gondolom.

Nem kell itt tulnyujtani, nem disszertacio, hanem szimpla hirforras is eleg ahol olvastak amit irnak.

Meg nem is kell minden masodik mondat utan forras.

De ha azt akarod es van igenyed ra, hogy legyen sulya is annak amit mondasz, ne csak ertelmetlen oklendezes legyen belole akkor illik valamit megjelolni.

Persze ahogy irtam, ha szemelyes velemenyre kivancsiak akkor nem muszaj, de amikor tenyszeruen fogalmazol, hogy "A tudosok sem tudjak bebizonyitani hogy a fold nem lapos!", akkor picit igen, huzom a szamat.

2021. aug. 7. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem izgat, mert én is sokszor több éves infókkal "dolgozom", tököm se keresi ki a google-ban az arról szóló cikket más kedvéért. Akit érdekel, keressen rá.
2021. aug. 7. 20:10
 5/13 A kérdező kommentje:

4

Lehet a te munkad nem koveteli meg a naprakesz tudast, de mint informatikus, naprakesz informaciokkal kell rendelkeznem, dokumentaciokat kell olvasnom, stb... Big-Data elemzo vagyok gazdasagi szektorban.

Na mindegy nem is errol szol a dolog.

Amit irtal azzal a hozzaallassal az a baj, tapasztalatbol irom, hogy az illeto aki allit dolgokat, kiderul, hogy

a, Nem is letezik ilyen hir

b, A forras amibol "tudja" nem kredibilis

c, Valamit csak kiragadott egy bizonyos kontextusbol es teljesen mas szinben adja elo (bizonyos politikusok is ezt kihasznaljak)

d, Marhara nem ugy vannak a dolgok ahogy o allitja

Ezert lenne jobb, ha mindenkinek nagyobb igenye lenne a forrasok letezesere.

Amugy ezt inkabb magyaroknal tapasztalom.

Peldaul redditen (ott sem mindig) sokan hyperlink-kent irjak meg a szoveget, ami a forrashoz vezet.

2021. aug. 7. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
De most igazából mit vársz egy ilyen oldaltól ahol nagyrészt retardáltak és lelkileg sérült emberek vannak? :D
2021. aug. 7. 20:20
 7/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
44%

"Titeket nem zavar, hogy az emberek hatalmas resze csak a levegobe frocsog?"

Kerem errol a tenymegallapitasrol AZONNAL a KSH megjelolest!!!44!

2021. aug. 7. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

Úgy látom, téged főként az olyan állítások zavarnak, melyeknek bizonytalan a forrása, egyben a hitelessége. És valóban, az ilyen hangzatosan megfogalmazott állítások nagyon tudják befolyásolni a többség véleményét. Ennek ellenére az elfogadás elvén meg a szabad véleménynyílvánítás alapján engem nem nagyon zavarnak az ilyen dolgok, … egészen addig, míg nem lépnek át valami súlyosabb félrevezetésbe vagy vádaskodásba.

Tulajdonképpen azért sem zavarnak az ilyenek, mert én hamar és erősen szanálok a témákban, és olyannak ismerem magam, aki tud a sorok között olvasni. A politikai dolgokat meg alapjáraton kerülöm, mert sarkalatosan fogalmazva a politika arra jó, hogy az embereket megossza. Persze, pl. a az azonos neműek házasodni vágyásához, meg az örökbefogadáshoz fejcsóválva néha én is hozzászólok, mert ez kézzelfoghatóbban érinti a társadalmat. Pedig én elfogadom az azonos nemű párokat, csak azért mindennek van határa. Na, itt a végére olyan magaslabdát dobtam fel, amivel együtt engem is lecsapnának páran.

2021. aug. 7. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
#6, Te is itt vagy, de te nem vagy retardált, ugye?:)
2021. aug. 7. 20:34
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

"Ha viszket a seggem megvakarom, mégpedig ott ahol én akarom."

József Attilla - 1936 Május 22

2021. aug. 7. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!