Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok, mi volt a 3...

Mit gondoltok, mi volt a 3 legfeleslegesebb járványügyi intézkedés eddig? Melyek voltak a legnagyobb hülyeségek?

Figyelt kérdés

Számomra

1. Utcai kötelező maszkhordás

2. Esti kijárási tilalom (a 20 órás is, de a 22, 23, majd 0 órás végképp)

3. Ingyenes parkolás

Ti hogy látjátok? Szerintetek melyek voltak azok a rendelkezések, amik bevezetése nélkül se lett volna rosszabb lefutású a járvány?

2021. aug. 7. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Ami még tetszett, az a folyamatos csiki-csuki.

Amikor bemondták egyik napról a másikra, hogy holnapról minden zár. És nyilván mindenki megindult bevásárlási rohamra.

Utána megmondták, hogy minden nyit, és hirtelen mindenki kiszabadult.

Összességében tök mindegy lett volna, ha nincs semmi korlátozás és mindenki éli a maga életét.

2021. aug. 7. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Számomra az összes létező intézkedés semmitérő, és egy kalap sz..rt se ér. Maszk az utcán? Távolságtartás? Vakoljuk még le a bőrünk védelmi rétegét is azzal a k.rva kézfertőtlenítővel? Ja, és nyáron mindent lehet csinálni, mert akkor biztonságban vagyunk, majd szeptember 1.-től minden kezdődik elölről?

Svédeknél nincs szigorítás, mégse haltak ki. Az intézkedésekkel pedig csak az embereket akarják lealacsonyítani, megalázni és behódolttá tenni. Most nem kötelező az maszk, mégis vannak olyan agymosott b..rmok, akik még utcán is hordják. Na, az ilyenekért egyáltalán nem kár. Hulljon az életképtelen, úgyis az erős marad csak életben.

2021. aug. 7. 19:24
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Meg amikor mindent bezártak, de az élelmiszer üzletekben egymás nyakába liheg az ember. Ott ugye nincs vírus 🤷‍♀️🤦‍♀️
2021. aug. 7. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ingyen parkolás csak arra kellett, hogy az ellenzéki önkormányzatokat és persze ezáltal azok dolgozóit szívassák, semmi értelme amúgy nem volt. Mi nagyon szarul jártunk, a páromnak emiatt elsőre kirúgták, a második lezárásnál elég durvàn csökkent a fizetése. Én is elvesztettem a melómat mindkétszer.

Az utcai maszk is baromság volt, és úgy általában az egy nagy ökörség és szemétség volt, hogy konkrét szektorokat teljesen tönkretettek, munkahelyeket bezártak, sokszázezer ember elvesztette az állását, többnyire anyagi kompenzáció nélkül, aztán vagy találsz munkát, mikor járvány miatt egy csomó hely zárva, vagy éhenpusztulsz, utcára kerülsz stb. Másodszor ráadásul már munkanélküli segély se jàrt és az az utóbbi 7 hónap, na az durván hosszú lezárás volt.

Ráadással most ősszel megint több hónapos bezárás lezárás jön jövő nyárig, nem tudom pl mi lesz velünk.:(

2021. aug. 7. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

12-es alapból egyet értek veled, de nem mindenki agyhalott, aki maszkozik utcán, vagy boltban még mindig. Aki beteg, annak még mindig javasolt, hogy hordja. Illetve vannak, akiknek nulla az immunrendszerük valamilyen egyéb betegség miatt.

Nekem covid tüneteim voltak, és mikor mentem tesztelni, végig rajtam volt a maszk, még az utcán is.

2021. aug. 8. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

- Maszkhordás úgy anblokk, kivéve egészségügyi intézmények

- Botanikus kertek, szabadtéri kirándulóhelyek bezárása,

- Védettségi igazolvány kérése még az utolsó sarki vegyesboltba is...

2021. aug. 8. 13:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy olyan szabályokat hoztak, aminek betartatására még akkor sem lett volna lehetőség, ha van kapacitás az ellenőrzésre. Távolságtartás? Minden két ember közt valaki szaladgál mérőszalaggal? Utcai maszkviselés? Legnagyobb ökörség. Csak a nép szopatása miatt volt rá szükség. Hogy mennyit nyelünk be.
2021. aug. 8. 15:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen "védettségi" igazolvány meg maszk használat.

Bementem a Burger Kingbe, elvitelre rendeltem applikáción keresztül.

A maszkom útközben elhagytam. A pulthoz lépve közöltem, hogy nincs maszkom, de itt van a védettségi igazolványom. Erre lecsesztek, hogy kötelező a maszk.

Közben a hely tele volt helyben fogyasztókkal, legalább 30 emberrel, egyikük sem viselt maszkot mert helyben fogyasztásra elég felmutatni az igazolványt...

What the fucking fuck?

2021. aug. 8. 15:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Az esti 8 óra utáni takarodó... azzal nem értünk el semmit, hogy ugyan egy-két ember nem bulikázik, de este 6kor tapossák egymást az emberek a Lidlben, mert hétköznap munka után csak akkor érdnek rá

2. Az, hogy kb. minden tiltva volt mindenkinek, kivéve "üzleti út", "versenysport" stb... szóval ha vmiből az államnak pénze van, meg Lölő bá zsebét lehet tömi, akkor az abban részt vevő emberek kiváltságosak... mintha ők nem terjeszthetnék a vírust.

3. öregek vásárlási sávja... egyrészt olyan idősávra tették, ami baromi nem volt egy csomó nem öregnek normális időpont (ebédszünet előtt / környékén... vagy aki nem reggel 6ra megy dolgozni, az nem tud venni magának egy friss pogácsát... másrészt meg attól még dolgozik a boltban egy csomó nem idős, aki szintén át tudja adni a vírust).

2021. aug. 9. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az összes egy felesleges baromság volt.

"Csak a nép szopatása miatt volt rá szükség. Hogy mennyit nyelünk be."

Pontosan erre ment ki az egész, és sajnos az derült ki, hogy kb. mindent.

2021. szept. 1. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!