Fiatalok miért nem értik hogy ők is megöregszenek?
Amikor náluk idősebbeken gúnyolódnak? Nem napnál is világosabb hogy velük is megtörténik?
Emlékszem hogy nekem már 16 éves koromban is megvolt a múlandóságnak és a múló időnek az érzékelése.
Egyes fiataloknak ez hogy hogy nem ilyen egyértelmű?
Mert a fiatalok fiatalok és élnek a mostban, nem azon töprengnek mi lesz akkor. Én is mikor fiatal voltam ezen egyáltalán nem agyaltam, néha igen de most 20on évesen szinte gyakrabban gondolok ezen pedig nem kéne..
-Amikor náluk idősebbeken gúnyolódnak? Nem napnál is világosabb hogy velük is megtörténik?
Szerintem ezt mindenki érti, de mi értelme ezen lovagolni míg fiatalok vagyunk? Jobb lenne ha mindenki úgy élne hogy nem a halálon és az elmúláson gondolkodna mert akkor tényleg midnenki depressziós lenne, ez jobb lenne? Depresszió korszaka..Az hogy gúnyolódnak azért mert még fiatalok, így érzik nagyobbnak magukat, nem is értem az összefüggéseket. Egyszerűen nem mindenki akar ezen töprengeni.
-Egyes fiataloknak ez hogy hogy nem ilyen egyértelmű?
Most miért kéne egy fiatalnak ezen agyalnia? Mit akarsz igazán?
..Amúgy az idősekk közül is van sok bunkó paraszt, akik nem érdemelnek semmi tiszteletet és mégis ők vannak kiakadva na azokból senki nem kér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!