Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Várjátok az őszt?

Várjátok az őszt?

Figyelt kérdés

Már hosszabbak az éjszakák, a napnak csökken az ereje. Tegnap este sétáltam, kardigán, és hosszú nadrág kellett. Nem elég már a takaróhuzat, minimum egy vékony pléd kell éjszakára. Szerintetek lesz még jó idő? Utóbbi napokban egyre jobban azt érzem, vége a nyárnak lassan.

Én személy szerint imádom az őszt, ti hogy vagytok vele?

2021. aug. 6. 12:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Abban igazatok van, hogy így nehéz várni bármelyik évszakot is. Hiába szeretem én az őszt meg a telet, ha nincs is normális tél, karácsonykor szakad az eső, stb. Talán azért is szerettem meg az őszt, mert ott legalább látom azt ami az évszakra jellemző. Amúgy meg egész évben szinte csak a szürkeséget látom.
2021. aug. 6. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát,ha te is pesti vagy akkor hóra például télen nem kell számítani.Kellemeset csalódsz,ha tényleg esik egy kicsi és össze is teheted a két kezed,ha még meg is marad.

Bár érthető.Az épületek között a fűtés és a talajban futó rengeteg vezeték/cső melegen tartja pont annyira a levegőt és a betont,hogy nekünk csak nagyon maximum havas eső és latyak jusson.

Plusz amúgy is sózzák az utakat (vagy valami idegesítő,kutya lábát és cipőt szétmarró vackot szórnak az tuti..),kotorják is szinte azonnal azt az egy centit ami leesik.

Külsőbb területeken még akad azért havas évszak rendesen.

Viszont nálunk a nyár is nagyobb szívás,mert ide cseszettül beragad a levegő.Felmelegszik a beton,a kövezett utak és kb alulról-felülről süt meg minket minden.Kettő közt semmi légmozgás,ami akad is az is MELEG.

2021. aug. 6. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem feltétlen:

Nem, mert a nők ismét zárt cipőkben lesznek;

Igen, mert a kémények, az égetés illata tetszik.

2021. aug. 6. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Lábfétis?
2021. aug. 6. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk gyakorlatilag talán egy hét, amikor jóidő volt, egyébként ősz és fűtünk a 8 fokban. :( De hát május végén még fagyott reggel, szóval ez nem a mi évünk.

Tavaly meg 33 fok volt végig.

2021. aug. 9. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Várom, mert nem bírom a nagy meleget. Ez a 17 fok nekem most nagyon kellemes. Amikor más már rég hosszúnadrágot, pulcsit vesz fel, én még kellemesen érzem magam rövidnadrágban, pólóban.
2021. aug. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!