Ti is várjatok már a május 3at?
Figyelt kérdés
Végre enyhítés ...a Maradj otthon már borzasztó.2020. ápr. 25. 14:35
1/8 anonim válasza:
Én a valódi enyhítést, enyhülést várom. Nem lenne nagy igényem, csak hogy anyumékhoz kimehessek, pár barátommal találkozzak és kicsit kiránduljunk.
2/8 he84 válasza:
Csak mert enyhítés várható, még nem lesz vége. Onnantól se szabad még lazán venni. És május 4-től lesz.
3/8 anonim válasza:
Az, hogy enyhítés lesz nem jelenti azt, hogy megáll a vírus terjedése, sőt... Csak mostanra már felkészült az egészségügy a jóval nagyobb betegszám fogadására és ellátására. Szóval olyan nagyon nagy övendezésre egyenlőre nincs okunk, majd csak ha azt látjuk, hogy ettől nem lesz jóval több beteg és jóval több halott.
4/8 anonim válasza:
Igen,várom.
Én boldog lennék ha hazamehetnék,barátaimmal amúgy is neten tartjuk a kapcsolatot inkább.
Heti két nap bemehetek az irodába,így már elviselhetőbb a home office is.
Egy két bolt valszeg kinyit,amire számítok.
Egészségügy úgyse lesz még egy darabig,szóval ebben nem reménykedem.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen május 4... de ha úgy vesszük május 3 ami utoljára ilyen rossz.
Én már a bezártságtól meg ezektől depressziós Vagyok kb.
2020. ápr. 25. 15:31
6/8 anonim válasza:
Én a május 4-et várom az érettségi miatt. A kijárási korlátozás alatt alig változott az életem.
7/8 he84 válasza:
Nem kell depizni kérdező. Hetente legalább egyszer sétálj a környéken nem tömeges helyen és nem csoportosan. Sétálni ugyanis lehet, kell is.
8/8 he84 válasza:
De ezek szerint akkor ezt nem tudtad, vagy túlzottan félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!