A barátnőm állandóan leírja a napját percről percre. Hogy állítsam le? Nagyon zavaró.
Másfél éve dolgozik ezen a helyen. Nem szereti. Azóta minden egyes nap leír mindent percről percre. Nem tudok hozzászólni a témához, mert nem értek ahhoz amit ő csinál, illetve megmondom őszintén nem is érdekel. Én sem írom ilyen részletességgel senkinek a munkám, mert senkit nem érdekel.
Heti 2x munka után nyelvtanfolyamra járok. Tegnap direkt megírtam neki, hogy megyek németre, nem leszek elérhető!! De pontosan egy éve kedden és csütörtökön járok. Este 8-ig folyamatosan írta,hogy kinek milyen jelentést kell írnia, kit hivott fel, ki nem segitett stb. Reggel mondom, hogy németem volt, nem értem rá. Válasza: Ja bocsi mindig elfelejtem. Előtte írtam meg neki direkt! Oda se figyel semmire, csak a magáét fújja. Én ezt nem bírom már. Most 20 perc alatt 41 üzenetet írt eddig. Az se érdekli ha nem válaszolok egy napig, mert folytatja másnap reggel. :( Múltkor sajnos muszáj voltam már némítani messengeren mert másodpercenként kaptam tőle az értesítéseket.
Hogy állítsam le finoman?
N
Ja igen igaz 10-es.Magával elbeszélget XD
Én ha valaki nem válaszolna utána nem írnék mert minek is ha nem jött reakció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!