A hitegetésről mit gondoltok?
Miért nem lehet egyenesen megmondani a dolgokat?
Az ismerkedés rögös útjára léptem, de döbbentem tapasztaltam, hogy rengeteg a hitegető mellébeszélő. Mire jó ez? Kinek jó ez?
Egyetertek hogy a legtobb ember ilyen, sajnos. Legyen no vagy ferfi, nincs kulonbseg.
A legtobb ember valami gyors unalomuzesi akciot szeretne, egy parkapcsolat beinditasa meg egyaltalan nem az.
Plane ha a szocializacios igenyuk az kicsi, mert ezen a teren ki vannak elegitve: 4 - 5 jo, megbizhato barat akivel mindennap beszelnek es minden masodik nap talalkoznak, 10 - 20 haveri ismeros, 30 - 40 ismeros es ezekkel is majdnem napi szinten beszelgetnek. Esetleg ha no, akkor van 10 - 20 udvarlo, abbol 1 - 2 jo egy kis ejszakai kalandra.
A nap vegen meg mar egyedul akarnak lenni, mert hanyingert kapnak lassan a szocializalodastol.
Es akkor jossz te, hogy "Mizu?". - Ha nem foglalt a csaj.
Ne ertsd felre, nem teged minositelek, csak a helyzetet akarom szemleltetni.
Az egesz szerencse kerdese. Probalkozhatsz 5000 lanynal es mindegyik hulye kifogassal jon, raadasul az egyik rosszabb mint a masik.
Meg probalkozhatsz 5 lanynal, amibol 1-nek bejossz.
Ha munkazni kell vele, az biztos, nekem nem lenne idegem erre mar, pedig csak 28 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!