Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A hitegetésről mit gondoltok?

A hitegetésről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet egyenesen megmondani a dolgokat?

Az ismerkedés rögös útjára léptem, de döbbentem tapasztaltam, hogy rengeteg a hitegető mellébeszélő. Mire jó ez? Kinek jó ez?

2021. aug. 3. 07:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyetertek hogy a legtobb ember ilyen, sajnos. Legyen no vagy ferfi, nincs kulonbseg.

A legtobb ember valami gyors unalomuzesi akciot szeretne, egy parkapcsolat beinditasa meg egyaltalan nem az.

Plane ha a szocializacios igenyuk az kicsi, mert ezen a teren ki vannak elegitve: 4 - 5 jo, megbizhato barat akivel mindennap beszelnek es minden masodik nap talalkoznak, 10 - 20 haveri ismeros, 30 - 40 ismeros es ezekkel is majdnem napi szinten beszelgetnek. Esetleg ha no, akkor van 10 - 20 udvarlo, abbol 1 - 2 jo egy kis ejszakai kalandra.

A nap vegen meg mar egyedul akarnak lenni, mert hanyingert kapnak lassan a szocializalodastol.

Es akkor jossz te, hogy "Mizu?". - Ha nem foglalt a csaj.

Ne ertsd felre, nem teged minositelek, csak a helyzetet akarom szemleltetni.

Az egesz szerencse kerdese. Probalkozhatsz 5000 lanynal es mindegyik hulye kifogassal jon, raadasul az egyik rosszabb mint a masik.

Meg probalkozhatsz 5 lanynal, amibol 1-nek bejossz.

Ha munkazni kell vele, az biztos, nekem nem lenne idegem erre mar, pedig csak 28 vagyok.

2021. aug. 3. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat*
2021. aug. 3. 09:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Már én is kezdem megunni. Most kicsit szünetet is tartok, mert tele lett már a hócipőm.
2021. aug. 3. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapból mindenre vonatkozóan utálom, ha valaki bármivel kapcsolatban is hiteget. Miért van ez? Mert nem mer szembenézni, kimondani, hogy "Ezt nem akarom", stb. Ehhez is egyfajta felnőttség kell.
2021. aug. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!