Ha valakinek a szavai utik a tetteit, a tetteket kell figyelembe venni?
Figyelt kérdés
Ha ennyire egyertelmu a kulonbseg a ketto kozott, mire jo a hitegetes?2017. febr. 3. 15:32
1/2 anonim válasza:
Nyilván a tetteket.
A hitegetés célja lehet önigazolás, időhúzás, gyávaság, gonoszság...hosszú a sor.
Értelme már kevesebb van.
2/2 anonim válasza:
Tetteket kell figyelembe venni. Egyébként saját tapasztalat, amilyen én vagyok: Gondolok dolgokat valahogy és azt őszintén elmondom eltervezem, hogy igy lesz és megpróbálom megvalósitani. Sajnos nem megy ezért mást teszek akkor azt kell nézni amt tettem mert akkor az nem jó. De a szavaim szoktak lenni az igazak amit tényleg valójában akarok csak a kisördög nem engedi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!