Szerinted gáz, ha valakinek a falán egy csomó idézet van? Főleg kreatív írásról meg az életről.
Coolabb, ha koponyák vannak polcon, de nem lehet mindenkinek ilyen kifinomult ízlése :D
A franczokat gáz, ember. Amúgyis a TE falad, bármit tehetsz vele, ami nem törvénybe ütköző s nem zavarsz vele másokat, akik veled élnek (szóval az ellenségeid szárított belei már durvák lennének, bár azt sem kifejezetten gáznak nevezném... de idézetek, képek, amik tetszenek, vagy akár 234 darab hello kitty... jó, ez utóbbi nekem kicsit gáz, de tisztelem az emberek szabadságát a saját faluk dekorálása tekintetében. ha az tetszik neki, tegye ki azt).
Ami a motiváló idézeteket illeti, olyanokra már én is gondoltam, ahogy sokan. Ez még csak nem is meglepő vagy extrém dolog.
Szerintem nem gáz. Ezek inspirálhatják az embert, eszébe idézhetik a céljait.
Ami viszont nagyon szokott irrálni, ha angol idézeteket látok. Méghozzá mindenütt. Angol nyelvű idézetek vannak az angolok falán, a finnek falán, a kínaiak falán, a magyarok falán, mindenütt. Nyamvadt "kultúr"dömping.
"milyen falon?a szobafalán? az eléggé cink igen...."
Miért, milyen falra gondoltál? Kifejtenéd a véleményed? ugyanis nem indokoltad meg.
Az miért baj, hogy angol? Nálam is sok angol van, mert egyrészt nagyon sok dolog van, ami jobban hangzik adott nyelvtani szerkezetben, vagy félre van fordítva, vagy egyszerűen csak minek keressem meg magyarul, ha beszélek angolul. Mondjuk nálam 3 nyelven vannak, mikor hogy találom meg az adott dolgot.
Köszönöm a véleményeket.
"Jó voltam matekból, amig valakinek eszébe nem jutott az ABC betűit belekeverni."
"Adjá má' egy cigit tesa! Buszjegyre kéne."
Karácsony előtt: "Ki a fQsz rakta így el tavaly az égőket?"
-Ilyenekre gondolsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!