Igazságtalannak tartom, hogy valakinek remek élete van, mert a szülei gazdagok, vagy csak szép és modell lett. Mit tegyek?
Másokhoz hasonlítani magad zsákutca.
Vannak akik izomsorvadással születtek vagy bármilyen más komoly betegséggel, és az életük egy túlélés. Vannak akik lebénulnak egy balesetben. Mások egy afrikai éhező országba születnek. Ők téged irigyelnek. De te ide születtél. Ide, a Balkán és a nyugat színes átmenetébe, ahol felnőttként csak a te kezedben van a lehetőség, hogy mit kezdesz az életeddel.
Egészséges vagy. Jó szellemi állapotnak örvendhetsz. Tanulj! Menj külföldre! Lehet, hogy utána hazajöhetsz még egyetemen tanulni, ha akarsz. Lehet, hogyha nem 100 valamennyiből élsz, hanem egy nullával többől, tudsz fordítani a külsődre is, és nem leszel ronda. Minden lehetséges. De ha csak sajnálod magad, akkor semmi.
És a modellek, gazdagok élete sem tökéletes. Én nem vagyok egy gyönyörüség, de nem egy szép lány irigyelte már a pasimat. Nem vagyok egy agyontanult valaki, de nem egy ember irigyelte már a munkám és a fizetésem. Ocsmány házban élek. De ide is el tudtam hozni a szerelmem, a barátaim, és itt is olyan család fogad, akik szívből szeretnek. Ahelyett hogy másokhoz hasonlítgatod magad, tegyél azellen ami nem tetszik, és tanuld meg értékelni amid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!