Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igazságtalannak tartom, hogy...

Igazságtalannak tartom, hogy valakinek remek élete van, mert a szülei gazdagok, vagy csak szép és modell lett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már látom előre az életemet, amit szegénységben fogom leélni. Amikor iskolába jártam, nem volt pénze a szüleimnek ruhára, meg magán tanárra Mindenki kicsúfolt, és kiközösített. Ahogy visszanéztem, az osztályomból csak az átlagos, vagy annál jobb módú gyerekek mentek egyetemre. Nekem a gyárba kellett mennem, hogy ne hajak éhen. És csak mert ronda vagyok, nem kellek senkinek, még az sem adatok meg, hogy hozzá menyjek valami gazdagoz Emiatt, elmegy a kedven az élettől, és meg akarok halni. Mi a megoldás?

2021. aug. 2. 16:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Semmi.
2021. aug. 2. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Én is igazságtalannak tartom, de hát az élet ilyen. Tanulj ki valami szakmát pl.: villanyszerelő, burkoló, szakács stb. utána bőven lesz pénzed és ha van pénzed, akkor bármit megtehetsz.
2021. aug. 2. 16:08
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Jol gondolod. Az elet igazsagtalan. A megoldas, hogy elkezded azt ertekelni, amid van, mert valakinek meg az sincs.
2021. aug. 2. 16:14
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Te magad van életed alakítója. Ha csak rinyálni tudsz, akkor dolgozz gyárban, oda is kell ember. Unokatesómnak (szegény családból származik) keresett szakmája van, festő, burkoló, és rengeteget keres vele. Átment magánvállalkozóba.

Szóval erről csak ennyit.

2021. aug. 2. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Te dolgod, azt teszel, amire képes vagy, ha csak siránkozni tudsz, akkor siránkozz.
2021. aug. 2. 16:22
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Volt ilyen osztálytársam a gimiben, neki nemcsak pénze nem volt, de szülei sem, akik mellette állnak! Mélyszegény, lenézett volt, irigykedett azokra, akik mobillal villogtak és azzal hencegtek, hogy vállalkozók lesznek. Hát nem lettek.

Osztálytársam pedig önerőből tanult és dolgozott, ledoktorált és karriert csinált. Tény, hogy nem 25 évesen, hanem később, ahogy épp összejött a pénz. De becsülettel, szorgalommal megcsinálta. Nem volt senkije és semmije, csak a becsvágya. Büszke vagyok rá.

Te is megpróbálhatnál terveket kovácsolni, után járni, hogy mit tehetnél, hogyan léphetnél előre.

Magadat rondának nevezni elég gáz, ha ápolt és pozitív kisugárzású vagy, akkor már csak nem lehetsz igazán ronda. Amíg ezt gondolod magadról, ez is fogod kivetíteni. Bocs, de muszáj összeszednie az embernek magát, ha akar valamit. Ha nem akar, akkor meg ez van. Felnőtt vagy, gondold végig.

2021. aug. 2. 19:28
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Egy vagy a frusztralt magyarokbol. Talan a genetika.
2021. aug. 2. 20:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudnátok ajánlani valami jó szakmát? Esetleg olyat, amit külföldön keresnek?
2021. aug. 3. 02:43
 9/15 A kérdező kommentje:
(igazából jól beszélek angolul
2021. aug. 3. 02:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Állami gondozàsból indultam, szóval a gazdag szülők kilőve. Brad Pittre sem hasonlítok, szóval a modellkarier sem játszott, most mégis köszönöm szépen jól vagyok anyagilag. Ja melóztam érte nem keveset.
2021. aug. 3. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!