Nyitott ajtónál intézni a dolgod, vagy megdögleni a melegben?
Szerintem a világ legundorítóbb dolga nyitott ajtónál szarni.
Nyilván ha egyedül van az ember a lakásban akkor tök mindegy. De nincs annál undorítóbb mint látni bárkit a WC-n trónolni.
Apám pont ilyen volt, simán szart nyitott ajtónál.
Számomra a WC privát hely. Ha tehetném akkor alapból úgy alakítanám ki, hogy valahol eldugott részen, folyosó végén legyen, ahol nyugodtan szarhat az ember.
Ha egyedul vagyok, nyitott ajto. Ha tobben vagyunk, zart. Ez egyszeru alapveto egyuttelesi norma. Nincs apellata, nem kenyszeritem ra a csaladtagokat a szarszagra. Eleg, ha felmegy a szellozon at a hatodikon zongorazo kislanyhoz.
Innen csak egy lepes lenne, hogy a konyha kozepere szarjak (joesetben meg szagelszivo is van a tuzhely folott).
De amugy ha semmi muszaki megoldas nem opcio, akkor kompromisszum, es miutan kijott par kobmeter csilisbab minden lehetseges halmazallapotban, azonnal lehuzni, aztan lehet csodalkozni meg egy felorat a semmin.
Megoldás:
1. szarás után ne költse ki, hanem húzzátok le azonnal+ légfrissítő azonnal.
2. kicsi ventilátorokat lehet kapni 1-5ezerért én vennék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!