Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire vagy hajlandó megdögl...

Mennyire vagy hajlandó megdögleni a munkában?

Figyelt kérdés

Milyen fizetés kell hozzá és hány éves vagy?

:)

2017. márc. 4. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

döglök én eleget :D szerencsére megfizetik :D

vagy itt a hajtásról van szó? :D

24F

2017. márc. 4. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagyok hajlandó. Különben egy koporsó ára is elég volna.

32 vagyok, és még nem akarok megdögleni.

2017. márc. 4. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Semennyire. 28
2017. márc. 4. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Megdögleni nem vagyok hajlandó.

De ha határidős munka van, akkor hajtok ezerrel. Az én érdekem is, hogy időben kész legyen. Nem a fizetésen múlik. Egyszerűen, ha valamit elvállalok, akkor azt teljesíteni is akarom.

2017. márc. 4. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:

2es

Ne szó szerint értsd a dögleni szót, mert úgy maga a kérdés is értelmetlen lenne.

Legyen inkább akkor a kérdés az hogy:

Milyen összegért lennél képes hogy csak is a munkádnak éljél? És hány éves vagy?

2017. márc. 4. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mikor a napi 11 óra meló végén még jön egy gyerek akinek nagy mértékben roncsolódott keze és te sikeresen stabilizálod és használhatóvá teszed az azért ad egy löketet...
2017. márc. 4. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozok, szeretek csak a munkára koncentrálni. De túlórázni meg ilyesmit nem szeretek.
2017. márc. 5. 00:31
 8/11 anonim ***** válasza:

"2es

Ne szó szerint értsd a dögleni szót, mert úgy maga a kérdés is értelmetlen lenne."

Ó, a válaszom sem szó szerinti - metaforikusan sem akarok megdögleni. :)

"Legyen inkább akkor a kérdés az hogy:

Milyen összegért lennél képes hogy csak is a munkádnak éljél? És hány éves vagy?"

Ha csak a munkámnak élnék, mikor és mire költeném el azt a sok zöldhasút? Azért dolgozom, hogy éljek, és nem azért élek, hogy dolgozzam. Ha kell, beleadok, de csak rövid távon (ami lehet hónap, akár év is, viszont lássak lehetőséget az eredményre). Nekem a hobbim is munka, de azt nem igazán fizetik.

2017. márc. 5. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:

8

Így igaz az időintervallum se utolsó, meg az eredményesség. Ezért ez a kérdés még összetettebb mint amit felsoroltunk.

2017. márc. 5. 08:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Semennyire, van két gyerekem, akiket látni akarok felnőni; az igazságtalan szopatásokat meg nagyon nem bírom, akkor már inkább rúgjanak ki.
2017. márc. 5. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!