2-3 hetes kiscica az anyja folyton hurcolta kint találtuk a napon kinyúlva nem tudom leesett e vagy a nap most is kinyúlva fekszik de még él. Ugye nem fog megdögleni?
Ha nem vagy állatkínzó, igenis vidd el orvoshoz.
Ha nincs pénz orvosra, ivartalanításra, minek kellett a macska?
Felelősséggel tartozol érte!!
Tenni azt lehetne, hogy beviszed a lakásba, veszel neki macskatápszert, és elkezded kb. 2 óránként etetni éjjel-nappal, és gondozni.
Ellenkező esetben elpusztul.
Megelőzésképpen az anyamacskát ivartalanítani kellett volna, illetve ha nincs több kölyke, akkor most kell. Ha van még több kölyke is, akkor azután, ha abbahagyta a szoptatást.
Kettes válaszoló, egy kissé tartottam tőle, de ennyit meg kellett tennem.
Kedves hármas váloszoló. Bár teljesen pontosan nem tudom meddig terjed az állatkínzás fogalma, de nem én bántottam a kiscicát amit tudok megteszek. Ha tudnál a körülményekről megértenéd, hogy vajmi kevés igazság van abban amit írtál.
Bár úgy érzem ezt teljesen felesleges közölnöm, ettől még nem lesz jobb az állat helyzete.
Na mesélj a körülményekről, mert k.rvára érdekel, hogy miért nem viszed el dokihoz azt a szerencsétlent..
Ha leesett, lehetnek olyan belsőszervi sérülései, hogy hamarosan el is pusztul. De nem baj, hagyjuk szenvedni, nem igaz? Na ez speciel állatkínzás.
Tudtad, 1x biztos lesz alom, mivel a macska nem lett ivartalanítva, és még csak fel sem készültél rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!