Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik elköltöztek budapestről...

Akik elköltöztek budapestről vidékre, vagy szép zöld agglomerációba, milyen érzéssel tölt el onnan bemenni mondjuk Soroksárra?

Figyelt kérdés
Én 6 éve lakom egy gyönyörű budapesthez közeli helyen és ma bekellett mennem a sűrűbe. Nekem szörnyű érzés volt! Nyomasztónak, koszosnak, veszélyesnek éreztem, nameg zsúfoltnak. Nem tudom elképzeléni, hogy tudtam ott élni/életben/egészségben maradni.

2021. júl. 30. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Soroksár pont a legjobb helye a fővárosnak, vidéki idill, kertes házak, Duna, Molnár-sziget, komp, patakpart, erdő-mező, rengeteg üzlet és ha kell gyorsan elérhető a belváros. Gyakorlatilag egy kedves sváb falu a fővárosban. A kérdés megfogalmazása nem nyerő.
2021. szept. 16. 02:27
 12/15 anonim ***** válasza:

a youtube-on van egy jó kis film - címe: Otthonom: Soroksár! (aki nem látja a hivatkozást, keressen rá!)

[link]

2021. szept. 16. 02:34
 13/15 anonim ***** válasza:

>Soroksár pont a legjobb helye a fővárosnak

😂😂😂😂😂😂 ezt te se gondoltad komolyan. olyan putris reszei vannak hogy azt a nehai 8. kerulet is megirigyelne

2022. szept. 18. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
13: melyik kerületnek nincs?
2022. dec. 12. 07:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Pl Ujpestnek 😇😇😇😇😇😇😇
2022. dec. 12. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!