Akik elköltöztek budapestről vidékre, vagy szép zöld agglomerációba, milyen érzéssel tölt el onnan bemenni mondjuk Soroksárra?
Figyelt kérdés
Én 6 éve lakom egy gyönyörű budapesthez közeli helyen és ma bekellett mennem a sűrűbe. Nekem szörnyű érzés volt! Nyomasztónak, koszosnak, veszélyesnek éreztem, nameg zsúfoltnak. Nem tudom elképzeléni, hogy tudtam ott élni/életben/egészségben maradni.2021. júl. 30. 23:11
11/15 anonim válasza:
Soroksár pont a legjobb helye a fővárosnak, vidéki idill, kertes házak, Duna, Molnár-sziget, komp, patakpart, erdő-mező, rengeteg üzlet és ha kell gyorsan elérhető a belváros. Gyakorlatilag egy kedves sváb falu a fővárosban. A kérdés megfogalmazása nem nyerő.
12/15 anonim válasza:
a youtube-on van egy jó kis film - címe: Otthonom: Soroksár! (aki nem látja a hivatkozást, keressen rá!)
13/15 anonim válasza:
>Soroksár pont a legjobb helye a fővárosnak
😂😂😂😂😂😂 ezt te se gondoltad komolyan. olyan putris reszei vannak hogy azt a nehai 8. kerulet is megirigyelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!