Hogyan várják el az emberek hogy betartsuk a szabályokat(pl: a zöld lámpán megyünk át nem a piroson) ha mások nem tartják be?(ez csak egy nagyon eggyszeru példa volt) ?
Mi az, hogy milyen “jogon” kérnek tőled számon bármit is?
Kinek képzeled te magad, hogy rád ne vonatkozzon ugyanaz, ami az összes többi emberre? Mivel lennél te feljebb való?
Mi az, hogy neked ne mondja meg itt senki, hogy vegyél fel maszkot? Hát pedig meg fogják mondani. Ha nem tetszik, szépen sarkon fordulsz és kisétálsz a boltból, tömegközlekedésről. Pontosan ugyanazért, amiért más is ki lesz zavarva, ha nincs maszka/sálja.
Ha nem tetszik a rendszer, költözz el egy lakatlan szigetre.
Mondok jobbat!
Ha a gyorshajtás miatt van a legtöbb baleset, akkor miért enged meg +5,+10,+15, autópályán +28 km/h-t a szabály rendszer és büntetés rendszer?
30as táblánál miért 95el megy a taxis?
Ha ez valóban fontos lenne, hogy csökkenjenek a balesetek, az elsődleges okozóját szigorúan bűntetnék. De nem teszik.
Hát nem tudom, ez alap intelligencia kéne, hogy legyen...
Tényleg ennyire nehéz 10 percre felbaszni azt a maszkot, leszállni a bicikliről a zebránál, igazolást kérni..? Komolyan? Hihetetlen és nagyon szomorú... na, az ilyen emberek miatt tartunk ott, ahol. Kívánom, ha lesz gyereked, szegje meg minden szabályodat, aztán majd megérted, hogy nem is olyan hülyeség ez.
Ha a legveszélyesebb ok szabálya ennyire könnyelműen van véve, mit ér a többi szabály? Ugye, a kérdés logikus.
És mélyen egyet értek #3as mondanivalójával!
Maas szabálytalan, az a rendőr dolga. Ha zavar, és tenni akarsz ellene rögzítsed a bizonyítékot és ossza meg a rendőrséggel. Bevált szokás. Tele van youtu.be is büntetések dokumentumálásával. (persze személyiség jogok betartásával : kikockázott arc és rendszám tábla)
Rendszeresen pakoltak zebra előtt Kelenföldi pályaudvarnál úgy, hogy beláthatatlan és élet veszélyes lett tőle a helyzet.
18 feljelentést tettem. 18 ügyben indítottak eljárást tavaly. Mind a 18 jogosan el lett ítélve. Azóta nincs annyi eset.
És itt szeretném Rejtő Jenőt idézni : nem lehet minden pofon mellé rendőrt állítani.
Miért járna bárkinek az életben, hogy szabályt szegjen és ne legyen ezért megszólva?
Én is nézek férfi hátsókat az utcán. PLSz, mit gondolnak rólam. Ha zavarna, hogy mit gondolnak rólam, nem fordulnék utánuk.
Ellenben más megnézni és más beszólni és más másokat veszélyeztetni! Ha nem látod a különbséget ezek között, gyanús, hogy pszichiátert kéne hívni rád!
Az, hogy nem megyek át a piroson, mert azzal mást veszélyeztetek még nekem, a bunkó fenék bamuló, kopaszra nyírt, tetkós földönkívülinek is alap. Sőt! Alap volt már 2.5 évesen is, amikor megtanulam, hogy ha a lámpa piros, csókolózni tilos. (no meg átmenni is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!