Miért ilyen gyakori, hogy nem válaszolnak (kérdésre) nekem a lány csoporttársaim SOHA?
Figyelt kérdés
Egy decemberi eset, hogy megcsináltuk egy prezi fele-felét önállóan, majd a végén megkérdeztem, neki is jó lett-e, azóta nincs válaszom.
Egy másikkal most a félév vége felé vettem fel a kapcsolatot, mert kellett pár infó a tárggyal kapcsolatban (és ennyit beszéltünk csak), 1-2 hetente jött az egy darab válasz, viszont most egy 3 hetes már jócskán belelógott a nyárba, mint látjuk.
De vannak 2018-ban ottmaradt ilyen történeteim is, mind mind ilyen bölcsészlányokkal történt. Mi lehet ez a jelenség? Persze hogy nincs így semmilyen barátnőm.
Én is lány vagyok (ha van ennek bármi jelentősége).
Privátokra nem fogok válaszolni, nyugodtan írjátok ide, szerintem nincs titkolnivaló a dologban. Köszke!
2021. júl. 29. 17:29
11/12 A kérdező kommentje:
Igen eléggé félek hogy minek gondolnak rólam mások. Már ezen az oldalon is "defektes, furcsa lettem". Élőben inkább csöndben szoktam maradni
2021. júl. 29. 20:32
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne vedd magadra, nálunk ez az általános :D Először én is azt hittem, hogy csak nekem nem válaszolnak vagy segítenek a szaktársaim és rögtön gondolkoztam rajta, hogy most mi bajuk van velem, nem bírnak, miért lehet ez. Aztán beszélgettem erről egy-két barátommal és szaktársammal is, mind ugyanerről számoltak be :D Ha benézek a közös facebook csoportba ott is csak azt látom, hogy valaki max. két havonta kiír egy kérdést, de nem válaszol rá senki, nem reagál rá senki és semmi kommunikáció nem folyik bent. Mondták páran és én is azt tapasztaltam, hogy ha ráírok valakire pl. egy tárggyal kapcsolatban, akkor a másik az kb. azt se tudja miről van szó, visszaírja, hogy "nem tudtom" és jellemző az is, hogy hozzáteszik "de ha megtudod, írd meg" :D Az előző félévben 8(!) embernek kellett írnom, mire valaki tudott nekem segíteni, pedig valami tök egyértelmű kérdésről volt szó. Szóval arra jutottunk, hogy (nálunk legalábbis) nincsen ilyen szakon átívelő, nagy közösség és bajtársiasság, hogy segítjük és támogatjuk egymást. Mindenkinek megvan a saját kis társasága, az az egy-két ember akivel jóban van és csak tőlük kérdez, tőlük kér jegyzetet, csak nekik segít stb., másokkal nulla kapcsolata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!